JUBA JÄLLE? ⟩ Briti seltskonnastaar Katie Price käis 14. korda rinnaoperatsioonil

Elu24
Copy
Katie Price 2012. aastal.
Katie Price 2012. aastal. Foto: Shutterstock

Viie lapse ema ja modell Katie Price (43) ei saa ilulõikustest üle ega ümber ning käis hiljuti jälle noa all. Seekord lasi Katie rindu suurendada, kuigi alles 2020. aastal ta lasi need väiksemaks teha.

Briti endine glamuurimodell ja seltskonnastaar Katie Price on praegu kihlatu Carl Woodsiga (33) Tais. Rannamõnusid nautiv Katie on aga saanud reisiks uhiuued rinnad, vahendab The Sun.

Viimatine lõikus oli Katie 14. rinnaoperatsioon ja seltskonnastaari sõnul on ta rinnad nüüd suuremad kui kunagi varem. Kusjuures alles 2020. aastal käis Katie rinnavähendusoperatsioonil, see oli tema 11. lõikus.

Lisaks rindadele on Katie lasknud endale teha teisigi ilulõikusi. Alles detsembris käis ta rasvaimul ja lasi siis veidi ka rindu kohendada.

«Kui ma aus olen, siis valu ei ole. Vahel ongi ilu hind valu,» vastas Katie küsimusele, kas rinnaoperatsioonid on väga valusad. Naise sõnul oli esimene operatsioon ebamugav.

«Need rinnad on käinud Ameerikas, Inglismaal, Belgias ja nüüd on need Türgi rinnad. Ma lasin neid just vähendada,» avaldas Katie kaks aastat tagasi. 

Esimest korda läks Katie noa alla 1998. aastal ja seda samuti rindade suurendamise tõttu. Sellest ajast saati on ta lasknud kohendada oma nägu, teinud tagumiku operatsioone ja kasutab Botoxit.

Veel pilte Katie Tai puhkusest leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles