Vabarnate peatükk Lõuna-Aafrikas sai läbi: see kamp jõudis koju

Elu24
Copy
Sandra ja Jalmar Vabarna
Sandra ja Jalmar Vabarna Foto: Konstantin Sednev / PM

Aasta alguses teatas ansambli Trad.Attack! liige Sandra Vabarna Instagramis, et on kolinud koos laste ja abikaasa Jalmar Vabarnaga 45 päevaks Lõuna-Aafrika Vabariiki. Seejärel otsustati sinna kauemaks jääda, kuid nüüd on perekond tagasi Eestis.

Jalmar Vabarna andis Instagramis teada, et pere kolis tagasi Eestisse. «See kamp jõudis koju!» kirjutas ta ning jagas ühismeedias pilti perest kodumaa pinnal. 

Vabarnad on tagasi Eestis.
Vabarnad on tagasi Eestis. Foto: Kuvatõmmis/ Instagram

«Üks suur unistus ja eesmärk täitub – elada perega pikemalt kuskil soojas,» rõõmustas Sandra Vabarna aasta alguses Instagrami loos. Kodumaale plaaniti tagasi tulla märtsis.

Reis ei alanud aga sugugi roosiliselt: üks lend tühistati ning kogu pagas läks kaduma. «Esimene asi, mis Airbnb-sse jõudes tegime, oli see, et panime pesu pesema, et oleks midagi selga panna, kuniks pagas saabub,» rääkis Sandra, näidates pesunööril kuivavaid riideid.

Kõigest olenemata nentis muusik, et mega mõnus on! «Siin on soe. Vibe on mega hea.»

Muusikud Jalmar Vabarna ja Sandra Sillamaa abiellusid 2016. aastal.

Kaks aastat hiljem sündis nende perre poeg Villem. «24.07.2018 sündis meie perre lõvipoiss Vabarna. Kõik terved, rõõmsad ja õnnelikud,» kommenteeris Jalmar pärast pisipõnni sündi.

Möödunud aasta veebruaris sündis perre teine poeg, kes sai nimeks Kuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles