VIDEO ⟩ Vanilla Ninja uus liige Kerli Kivilaan üllatab fänne erilise looga

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

4. märtsil tuli välja Vanilla Ninja uus lugu «Encore '22» koos värske muusikavideoga. Ühtlasi avaldati bändi uus liige, kelleks on ei keegi muu kui Kerli Kivilaan. 

«Üks väga eriline tervituskingitus meie uuelt liikmelt Kerli Kivilaanelt kõikidele meie fännidele. Lõõgastu ja naudi meie uue Ninja erilist akustilist versiooni singlist «Encore». Ilusat naistepäeva!» kirjutavad Ninjad värskes Instagrami postituses.

Kerli Kivilaan (29) on bändist lahkunud Triinu Kivilaane noorem õde. Lauljana sai Kerli tuntuks ansamblist Põhja-Tallinn, kus ta täitis 2013. aasta maist kuni 2016. aasta detsembrini solisti rolli. 2019. aastal pääses Kerli looga «Cold Love» Eesti Laulu finaali, kus jäi üheksandale kohale. Kusjuures üks laulu autoritest on Vanilla Ninja liikme Piret Järvis-Milderi abikaasa Egert Milder.

Veebruari lõpus teatas eelmisel aastal taas ühinenud ja 15-aastase pausi järel uue plaadi välja andnud Vanilla Ninja, et nende ridades toimuvad olulised muudatused. Bändist lahkusid klahvpillimängija Katrin Siska ning laulja ja bassist Triinu Kivilaan, kuid liitus üks uus muusik, kelle isik tehti teatavaks 4. märtsil.

Möödunud reedel, 4. märtsil tuli välja Vanilla Ninja uus lugu «Encore '22» koos värske muusikavideoga. Ühtlasi avaldati bändi uus liige, kelleks sai Kerli Kivilaan.

Vanilla Ninja koosseisus Kerli Kivilaan, Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis-Milder.
Vanilla Ninja koosseisus Kerli Kivilaan, Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis-Milder. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Tere, sõbrad! Mul on väga hea meel, et olen nüüd Vanilla Ninja pereliige. Ma tean, et väga paljud teist on bändile juba selle algusaegadest kaasa elanud, seega on mul suur au, et olete mind nii soojalt vastu võtnud. Meil on tulemas palju uut muusikat ja videoid ning ma tahtsin teid lihtsalt tänada, et meile kaasa elate. Teie toetus tähendab bändile väga palju!» kirjutab Kerli oma tervituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles