Sukeldume iga naise sügavaima veetluse allikasse ja vaatame, milliseid kanaleid pidi voolab tema ilu- ja armastusenektar. Selleks avame Veenuse tema sünnikaardi astroloogilises majas. Meeste kaardis näitab see aga, milline naine teda enim tõmbab. 

Naiselikkuse kehastaja sünnikaardis on loomulikult Veenus. Meeste jaoks kõneleb Veenus naiselikest omadustest, mille poole neid tugevalt tõmbab ning mida nad naise juures eriti imetlevad. Naise kõige naiselikumad omadused väljenduvad aga läbi tema Veenuse. Isegi, kui tema Päike ja tõusumärk toovad esile hoopis teisi jooni, siis Veenus aktiveerub lähedastes suhetes ning eriti romantikas. Veenus on ka naise ilumeel, armastuse keel ja tema naiselik essents - selle aroom ja maitse.

Iga naine peaks tundma oma Veenust, kuna see võimaldab tal oma naiselikku loomust sügavamalt mõista. Kui sünnikaardi Veenuse keel on väga erinev Päikese ja Kuu keelest, võib naisel olla raske oma naiselikkust sellisena aktsepteerida, nagu see on. Võibolla ta on lihtsalt segaduses ega teadvusta oma tegelikke naiselikke vajadusi. Aga on garanteeritud, et kui naine võtab oma Veenuse omaks, tagab see talle sügavama naudingu, rõõmu ja naiseliku kohalolu.

Kommentaarid
Copy