Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

SODIAAGISOSINAD Nädal teeb eriliselt tundlikuks ja sensitiivseks - piir reaalsuse ja illusiooni vahel ähmastub

Copy
Foto: Shutterstock

Sodiaagisosinate podcastis räägime sellest erilisest nädalast, mil taevased mõjud piirduvad vaid kahe, kuid see-eest väga tugeva planetaarse aspektiga. Astroloogiasõnastikus tutvume asteroid Cupidoga, mis mängib olulist rolli võrgutajate sünnikaardis. Dagmari tarokaardi pakist tuleb nädalat juhatama Keisrinna. 

Soovitused nädalaks

1. Tegutse nüüd selle nimel, mis sind tõeliselt kutsub, inspireerib ja sütitab - praegu tehtud sammud viivad kaugele ning tasuvad tulevikus kuhjaga ära.

2. Ole kaastundlik, kui ära haletse. Ole empaatiline, kuid ära kaota end teiste inimeste tunnetesse. Praegu on liialt lihtne kollektiivsete emotsioonidega kaasa minna - hoia oma juured tugevalt maa sees ja säilita mõistlik meel.

3. Vaata elu läbi hingesilmade ning arenda oma intuitsiooni - see on hetkel üks su suurimaid liitlasti. Ilma oma isikliku sisemise äratundmiseta võid kaduda sel ajal segaduseookeanisse, kuid intuitsioon on sulle kompassiks. 

Kolmapäeval ilmub artikkel võrgutaja-asteroid Cupido tähendusest sünnikaardis. 

NÄDALAKAART

Keisrinna

Keisrinna
Keisrinna Foto: Shutterstock

Keisrinna esindab alateadvust, produktiivsust, viljakust. Ta on Suure Arkaani naiselikkuse ja emaduse kehastus. Viljakus, südame sügavad teadmised. Aga ka looming – emaks olemine ei tähenda seda ainult sõna otseses mõttes, emadus on seotud ka viljakate projektidega, kunstiga jne. Niisiis kutsub Keisrinna sind sel nädalal üles leidma oma loovat poolt, olema enda ja teistega hell ja armastav. Poputa ennast ka füüsiliselt, ära unusta teha puhkepause, toida oma keha maitsva toiduga ja joo vett. Eriti pööra tähelepanu oma vaimsele tervisele, kuid ära karda unistada ja fantaseerida!

Loe siit, mida tähedab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 16:34 - 20:40

Reedel 09:25 - 14:00

Pühapäeval 17:43 - 21:32

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid. 

Tagasi üles