VAATA VIDEOT ⟩ Samal lainel! Helenil ja Janne Saarel ilmus ühine singel

Elu24
Copy
Helen ja Janne Saar andsid välja ühise loo.
Helen ja Janne Saar andsid välja ühise loo. Foto: Pressimaterjalid

Kaks naist ühendasid väed ja võimed ning panid oma sõpruse laulu sisse – Helenil ja Janne Saarel ilmus täna ühine singel «Samal lainel».

«Samal lainel» sündis Helenil koostöös endise bändikaaslase Janne Saarega ja selle idee hakkas naistel idanema juba pea aasta tagasi. Helen meenutas loo sünni tagamaid: «Lugu sündis meil huvitavast segadusest, nimelt nii mina ise kui ka produtsent Rob Montes saatsime loo põhja Jannele, kus oli olemas viis ja Janne pidi sõnad tegema. Hiljem selgus, et saatsime mõlemad talle erinevad lood, lisaks tõstis Janne mingil põhjusel viisi ühest loost teise, mis üllatuslikult sobis sinna nagu valatult ning valmis täiesti uus lugu.»

«See räägib tugevast sõprusest ja isegi siis, kui ollakse üksteisest kaugel. Sa saad teisele inimesele toeks olla ka lihtsalt sellega, et mõtled tema peale ja saadad head soovid teele. Helen on selle loo inspiratsiooni allikaks. Mul on väga hea meel, et ta usaldas ja kaasas mind oma projekti,» kommenteeris loo kaasautor Janne Saar.

Loo «Samal lainel» videole andis visuaalse keele August Films. Nii nagu sõnad nõnda kõneleb ka pildiline keel eri mandritel elavatest naistest, kes kogevad erinevaid elusid, aga mõtetes on alati üksteisele toeks. Janne osad filmiti Floridas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles