A Tribute to Aerosmith soojendaja on Mihkel Ratt

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Ratt
Mihkel Ratt Foto: ETV

Homme, 22. veebruaril toimub kontsertklubis Rock Cafe «A Tribute to Aerosmith», kus Kristjan Kasearu ja bändi soojendajana astub üles Mihkel Ratt.

Kontserdiga teevad Kasearu ja mitmed tuntud muusikud omapoolse kummarduse maailmakuulsale bändile ja nende loomingule. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades ning uste avanedes Rock Cafes.

 

Mihkel Rattile tähendab Aerosmith palju

«Aerosmith on minu musikaalses elus erilisel kohal. Nende lood on suures osas võimsa sõnumiga ning jätnud minusse kindlasti tugeva jälje. Aerosmith on üks nendest bändidest, kes on andnud mulle mõtte ja visiooni, miks üldse muusikat teha ning mis on muusika laiem eesmärk ühiskonnas,» ütles laulja.  

 

Kristjan Kasearuga lava jagada on Rattile esimene kord

«Meil ei ole seni õnnestunud laval kohtuda. Küll olen aga esinenud koos tänase tribute bändi liikmetega ning sellest on ainult head mälestused. Homne kontsert saab kindlasti olema väga hea õhustikuga.»
 

Mihkel Rattile lisaks on laval Silver Ulvik, Alan Urva, Mart Veski, Mari-Liis Aljas ja Maarja Aarma.

Ansambli R.A.T.T. lähiaja plaanidesse kuulub aga debüütalbumi väljaandmine

«R.A.T.T. on nüüdseks olnud koos veidi vähem kui aasta, kuid usun, et liigume heas tempos ning kindlasti õiges suunas. Plaat ilmub kevadel ning seejärel jõuab kätte põnev, kiire aeg ning kontsertidest puudust ei tule,» lisas Ratt.
 

Piletid kontserdile on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades ning uste avanedes Rock Cafes. Kontsertklubi uksed avatakse homme kell 19.00
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles