PANE END PROOVILE Kui hästi tunned sina Oscarite ajalugu?

Elu24
Copy
85. Oscarite gala 2013. aastal. Näitlejate kategooriate võitjad (vaskult paremale) Daniel Day Lewis, Jennifer Lawrence, Anne Hathaway ja Christoph Waltz.
85. Oscarite gala 2013. aastal. Näitlejate kategooriate võitjad (vaskult paremale) Daniel Day Lewis, Jennifer Lawrence, Anne Hathaway ja Christoph Waltz. Foto: www.imago-images.de/Scanpx

Tänavune Oscarite gala ei ole enam kaugel! Eesti aja järgi 28. märtsi varahommikul selguvad need filmid, näitlejad ja filmitegijad, kes hinnalise kuldmehikesega koju saavad minna. Kui palju aga tead sina Oscarite ajaloost? Pane end kümne küsimusega proovile.

94. Oscarite jagamise ülekanne Hollywoodist algab 27. märtsi hilisööl (28. märtsi varahommikul) kell 1.30 staaride suurejoonelise saabumisega punasele vaibale ning jätkub kell 3.00 auhinnagala otseülekandega. Seda sel aastal lausa kolme särava ja humoorika õhtujuhi, Regina Halli, Amy Schumeri ja Wanda Sykesi juhtimisel.

Oscarite galaööl on Filmzone'i kanalite meediapartner Elu24, mis kutsub kõiki unetuid filmisõpru kuldmehikeste jagamisele kaasa elama.

Teeme aga enne pidulikku galaõhtut kindlaks, kui hästi sina Oscarite ajalugu tunned!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles