Tänavuste Oscarite nominendid tehti teatavaks veebruari alguses ja võitjad selguvad 27. märtsil, Eesti aja järgi järgmise päeva varahommikul. Enne tähtsat õhtut ja pärast teiste auhinnagalade toimumist on parima naisnäitleja kategoorias tekkinud paras kaos.

Juba teist aastat järjest on parima naisnäitleja kategooria Oscarite jagamise eel täiesti pea peale pööratud. Sel aastal isegi veel enam, sest kõigil Oscaritele eelnevatel auhinnagaladel on parima naisnäitleja kategooria võitja olnud erinev.

Esimese üllatusena hakkab nominentide nimistust silma see, et selles puudub popstaarina tuntuks saanud Lady Gaga. 

FILMZONE TOOB OSCARID SINUNI

Juba neljandat aastat on Filmzone Oscarite eksklusiivne telekanal Balti riikides. Teisisõnu toob Filmzone ka tänavu filmimaailma suursündmuse siinsete televaatajateni nii otseülekande kui kordussaadetena.

94. Oscarite jagamise ülekanne Hollywoodist algab 27. märtsi hilisööl (28. märtsi varahommikul) kell 1.30 staaride saabumisega punasele vaibale ning jätkub kell 3.00 auhinnagala otseülekandega. Seda sel aastal lausa kolme särava ja humoorika õhtujuhi, Regina Halli, Amy Schumeri ja Wanda Sykesi juhtimisel.

Oscarite galaööl on Filmzone'i kanalite meediapartner Elu24, mis kutsub kõiki unetuid filmisõpru kuldmehikeste jagamisele kaasa elama.

Kommentaarid
Copy