PADA SÕIMAB KATELT Valitsust torganud Moonika Helme sattus hoopis ise tähelepanu keskmesse (5)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Helle-Moonika Helme
Helle-Moonika Helme Foto: Tairo Lutter

Riigikogulane Helle-Moonika Helme juhtis Facebookis tähelepanu riigiasutuste sinikollaseks värvunud sümboolikale, ent jäi ise pisut täbarasse olukorda.

EKREsse kuuluvale riigikogulasele Helle-Moonika Helmele ei ole jäänud märkamata, et riigiasutuste sümboolika on Ukraina toetuseks värvunud sinikollaseks. See tekitab Helmes aga küsimusi.

«Reformierakonnale meeldib, et nüüd on riigiasutuste sümboolika kõik puha Reformierakonna värvides. Ongi saanud teoks – Kaja Kallas – riik , see olen mina!» kirjutab riigikogulane Facebookis.

Kodanikuaktivist Jevgeni Krištafovitš juhtis aga hoopis tähelepanu Helme Facebooki profiilipildile, millel naine kannab kollast pluusi ja sinist jakki.

«Moonika Helme on pahane, et peaminister Kallas lisas kõikide riigiasutuste sümboolikasse ajutiselt sinikollaseid elemente, kuna need olevat Reformierakonna värvid. Aga mina vaatan proua profiilipilti ja küsin, kuidas Kaja Kallasel õnnestus hoopis Moonika Helmet Reformierakonna värvidesse üle värvida,» kirjutab Krištafovitš Facebookis.

Kokkusattumus ei jäänud märkamata ka teisel Facebooki kasutajal. «Saan aru Helmede pahameelest, et nüüd täiesti juhuslikult on Reformierakonna brändi värvid samad, mis Ukraina lipu värvid (kusjuures enne, kui tema postitust nägin, ei olnud ma ise seda seost teinudki ise oma peas). Aga palun selgita, armas Moonika Helme, mis nipiga Reformierakond sundis sind nende brändi värvides riietesse ning see pilt su FB profiilipildiks on sattunud?» 

Postituse autor pakkus välja ka oma selgituse. «Ainuke loogiline ja mõistlik selgitus, mille peale praegu tulen, on see, et pilt on photoshop'itud ning konto häkitud ja seega soovitan tungivalt teha avalduse politseile, sest selline asi on kindlasti kuritegu. Sest pole ju võimalik, et ise Reformierakonna värvides riietuses nii uhkelt poseerid.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles