Filmzone toob Oscarite gala otseülekande taas Eesti televaatajateni

Elu24
Copy
Oscarite otseülekanne on Filmzone'is vaadatav 27. märtsi ööl vastu esmaspäeva.
Oscarite otseülekanne on Filmzone'is vaadatav 27. märtsi ööl vastu esmaspäeva. Foto: Promopilt

Juba neljandat aastat on Filmzone Oscarite eksklusiivne telekanal Balti riikides. Teisisõnu toob Filmzone ka tänavu filmimaailma suursündmuse siinsete televaatajateni nii otseülekande kui kordussaadetena.

94. Oscarite jagamise ülekanne Hollywoodist algab 27. märtsi hilisööl (28. märtsi varahommikul) kell 1.30 staaride suurejoonelise saabumisega punasele vaibale ning jätkub kell 3.00 auhinnagala otseülekandega. Seda sel aastal lausa kolme särava ja humoorika õhtujuhi, Regina Halli, Amy Schumeri ja Wanda Sykesi juhtimisel.

Oscarite galaööl on Filmzone'i kanalite meediapartner Elu24, mis kutsub kõiki unetuid filmisõpru kuldmehikeste jagamisele kaasa elama.

2022. aastal juhivad Oscarite galat (vasakult paremale) Amy Schumer, Wanda Skyes ja Regina Hall.
2022. aastal juhivad Oscarite galat (vasakult paremale) Amy Schumer, Wanda Skyes ja Regina Hall. Foto: John Russo/Derek Wood/Derek Blanks / Elu24 kollaaž

Telekanal Filmzone pühendab kogu Oscarite nädala programmi samuti kuldmehikesele, tuues vaatajateni mitmed nii Oscari võitnud kui ka sellele nomineeritud linateosed.

Gala kordused on kanalitel Filmzone ja Filmzone Pluss kavas otseülekandele järgneval nädalal. Filmzone on saadaval kõigi juhtivate kaabeloperaatorite võrkudes üle Eesti.

Püsi Oscari-meluga kursis Filmzone'i Facebooki lehel.

SUUR OSCARI-NÄDAL FILMZONE'IS

Suurele Oscarite galaööle eelneval nädalal jõuavad Filmzone'i eetrisse Oscari-filmid ja kuldmehikesele nomineeritud linateosed läbi aastate.

Nädala kava:

Esmaspäeval, 21. märtsil näeb kolme Oscarile nomineeritud filmi, milleks on «Piir», «Nugade peal» ja «Prometheus».

Teisipäeval, 22. märtsil näeb Oscaritega pärjatud filme «Nagu noateral», «La La Land: California unistused», mis võitis kuus kuldmehikest, ja kahekordset Oscari-võitjat «Manchester by the Sea».

Kolmapäeval, 23. märtsil näeb nii Oscarile nomineeritud filme «Hitchcock» ja «Peenike punane joon» kui ka kaks Oscarit võitnud muusikali «Moulin Rouge». 

Neljapäeval, 24. märtsil näeb Oscaritega pärjatud filme «Väike Miss Päikesepaiste», «Grand Budapest Hotell» ja «Südaöö Pariisis». 

Reedel, 25. märtsil näeb filme «Teekond hukatusse» ja «Piinakamber», mis võitsid vastavalt ühe ja kuus Oscarit. Lisaks näidatakse Oscarile nomineeritud filmi «Öö kutse». 

Laupäeval, 26. märtsil on televaatajate rõõmuks eetris Oscarile nomineeritud «127 tundi». Oscariga pärjatud filmide seast näeb tol päeval ka «Kuninga kõnet» ning «Lincolni».

Suursündmuse päeval ehk 27. märtsil on eetris Oscari-võitjatest filmid «Püksid maha», «Kahe tule vahel» ja «Elujanu». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles