NÄDALAPROGNOOS Nädalalõpp tuleb unenäoline - kellele muinasjutt, kellele košmaar

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Heidame pilgu astroloogilisele ilmale nädalal 7. märtsist kuni 13. märtsini - mida peegeldavad taevaseisud eelseisvate päevade kohta?

See on astroloogiliselt üks järjekordne omanäoline nädal, mis eristub teistest. Eelmine nädal algas uus kuutsükkel ning sellega koos mitmed uued planeetidevahelised tsüklid, kuna tekkisid täpsed ühendused. Kuutsükli teine nädal jätkub samas vaimus. See nädal kestab Veenuse-Marsi ühendus ühe kraadi ulatuses veel edasi kuni laupäevani ning pühapäeval leiab aset lisaks veel üks ühendus - Päikese ühendus Neptuuniga.

Sel nädalal on tegelikult vaid 2 suuremat planeedseisu, mis on iseenesest ebatavaline. Tuletan meelde, et kõik planeedid on jätkuvalt direktiivsed ning puudub retrograadsus, mis viitab, et oleme tohutus kiirenduse ajas mitmel tasandil. Sündmused võivad paisata meid tundmatusse, kõik on liikumises ja lahti ning mõtted ja ideed manifesteeruvad kergesti füüsilisel kujul. Kõrgemast perspektiivist vaadatuna on see suure arengu aeg, ent mida see areng kaasa toob ja kuidas inimesed seda energiat kasutavad - see kõik sõltub meist endist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles