FÄNNID MURES Teravmeelsete videotega 4,3 miljonit inimest naerutanud Ukraina sõdur on pildilt kadunud

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy
Alex Hooki jälgib Tiktokis üle nelja miljoni inimese.
Alex Hooki jälgib Tiktokis üle nelja miljoni inimese. Foto: Kuvatõmmis/ Tiktok

4,3 miljon fänni muretsevad Ukraina sõduri Alex Hooki heaolu pärast. Kui täpselt nädal aega tagasi hakkas levima kuuldus, et mees on lahingus surma saanud, siis õige pea oli Hook tagasi Tiktokis ja kinnitas, et on õnneks endiselt elavate hulgas. Nüüd on ta aga uuesti ära kadunud.

Täpselt nädal aega tagasi hakkas levima kuuldus, et sõdur on lahingus surma saanud, kuid siis postitas Hook uue video, milles teatas, et on siiski elus.

Lõbusate videotega tuntust kogunud Ukraina sõdur Alex Hook pole nüüd taas kolm päeva teinud ühtegi uut videot ning tema fännid on murest murtud. «Kas tõesti võis mees oma viimases videos saatust ette ennustada ja lahingus surma saada?» küsivad sõduri jälgijad veebis. «Palun postita midagi, et teaksime, et oled elus,» palutakse tema videote kommentaariumites. «Juba mitu päeva vaikust... Ma hakkan kohe nutma!»

Nimelt lausus sõdur seni viimases postituses järgmist: «Normaalne inimene ei ärka hommikul mõeldes, et täna on tema elu viimane päev. Minu jaoks on see privileeg, mitte needus.»

Kõik mehe fännid hoiavad pöialt, et juba varsti teatab Hook, et temaga on siiski kõik hästi.

Hooki videod jõudsid Ukraina sõja alguses kohe ka meediasse. Mees postitas pidevalt sõjatandrilt klippe, kus nii tema kui ka kaassõdurid koos tantsu lõid. Kõige populaarsemaks videoks sai klipp, kus mehed tegid täisrelvastuses järele tuntud Nirvana lugu. See video laaditi Tiktokki 22. veebruaril.

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #Рек #украинатикток #славаукраїні #Армия #ООС ♬ Smells Like Teen Spirit - Nirvana

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #ЗСУ #Рек #славаукраїні #украинатикток #Армия #ООС ♬ Queen of the Night (Film Version) - Whitney Houston

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #ЗСУ #Рек #украинатикток #славаукраїні #Армия #ООС #огонь ♬ πρωτότυπος ήχος - Giannis Karaolis

Alex Hook liitus Tiktokiga 2020. aasta detsembris ja on seni postitanud videoid enamasti õppustelt, kus ta on koos teiste Ukraina sõduritega viibinud. Tal on juba üle nelja miljoni jälgija. Hook postitas eelmisel aastal Tiktokki ka video sellest, kuidas veedab aega koos oma pisitütrega.

@alexhook2303 #Любимка#прикол #дочки ♬ How You Like That - BLACKPINK

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles