Kristjan Kasearu astub tagasi lavale, tehes kummarduse Aerosmithile!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu astub tagasi lavale  kummardusega Aerosmithile!
Kristjan Kasearu astub tagasi lavale kummardusega Aerosmithile! Foto: Kristel Niglas

Pikalt esinemistest eemale hoidnud muusik Kristjan Kasearu astub oma fännide ette juba homme, 22. veebruaril Rock Cafe`s.

Kristjan Kasearu (25) täht lõi särama 2006. aastal, kui ta sai rolli nuku- ja noorsooteatri menumuusikalis «Romeo ja Julia». Järgnesid pakkumised televisioonist ja filmitegijatelt.
 
Osatäitmine Kadri Kõusaare skandaalses «Magnuses» lennutas Kristjani Cannes’i filmifestivali punasele vaibale. Noormees küttis kuuma ka bändi Paradise Crew eesotsas. Elu kees.
 
Kaks aastat tagasi astus Kristjan aga karussellilt maha, et mõelda, kes ta tegelikult on, mis on tema prioriteedid ja tehtud töö viljad.
 
«Eemalolek oli teadlik otsus. See sündis pool aastat enne viimaste projektide lõppu ja tagantjärele on mul selle üle väga hea meel,» pajatab mees Kroonikale.
 
«Aga mingit diivani peal istumist pole vahepeal olnud. Ma olen läbi töö, pikkade stuudios veedetud tundide ja uue muusika loomise suuremaks kasvanud.»
 
 
Kristjan Kasearu astub  tagasi lavale juba sel kolmapäeval, 22. veebruaril, kummardusega Aerosmithile!

Kontsert toimub Rock Cafes, mille uksed avatakse kell 19.00

Ole kohal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles