«Ma näen su häält» tööloom teeb kaasa muusikalis «Nunnad hoos»

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Andra Aus saates «Ma näen su häält»
Andra Aus saates «Ma näen su häält» Foto: Rauno Liivand

Muusikaliteatri harrastaja Andra Aus käib koos saates osalenud kruiisitähe ja bändipoisiga laevadel esinemas ning peab samuti meelelahutust oma kireks.

Jõgevalt pärit Andra Ausi jaoks tundus saade uus ja huvitav ning seetõttu mõtleski ta seal kätt proovida.

Tegelikult on ta juba paar aastat teinud kaasa muusikalis «Nunnad hoos», aga nii suure telepubliku ees esinemine oli talle esmakordne kogemus.

«Nõunike petmine oli päris raske töö. Kui kodus suu maigutamist harjutama hakkasin, siis mõtlesin, et selle põhjal ma küll laulda ei oska. Oli kõvasti keerulisem, kui päriselt laulmine. Tundub, et kodus harjutamisest oli siiski kasu, kui mind selle põhjal välja ei hääletatud,» muigab neiu.

Ta leiab, et nõunikel olid tema kohta head kommentaarid, kuid laval tõsine olemine tal just kõige paremini välja ei tulnud. Nagu Aus ka saates mainis, siis tõesti tegeleb ta päris mitme asjaga ning toimetusi on palju. Näiteks aitab ta Raba kohvikus juhataja ülesannete täitmisega, lisaks sellele on Showstoppersi liige ning teda saab koos bändipoisi Joosepi, tantsupoisi Ilja ning eelmisest saatest tuttava kruiisitähe Steniga koos näha Rootsi kruiisil esinemas.

«Ma arvan, et see saade on väga hea meelelahutus, eriti kuna saab ka kodudes kaasa mängida. Mu enda isiklikuks lemmikuks on ilmselt suu maigutamise voor, kuna arvan, et see reedab kõige enam, kes on laulja ja kes teeskleja,» rääkis Aus, mis talle saate juures meeldib.

«Anne Veskiga oli väga lahe lava jagada. Kuna tegemist on nii professionaalse lauljaga, siis oli väga kindel tunne. Võimas kogemus, mis jääb alatiseks meelde,» sõnas ta Elu24-le.

Anne Veski ja Andra Aus saates «Ma näen su häält» koos duetti laulmas.
Anne Veski ja Andra Aus saates «Ma näen su häält» koos duetti laulmas. Foto: Rauno Liivand 

Peret ta saate publikusse ei kutsunud, sest tal pole kombeks neile ega ka sõpradele oma tegemistest rääkida, kuna tahab enne kindel olla, et on oma sooritusega ise rahul. Küll aga usub Aus, et pere elas talle televiisori vahendusel kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles