Anne Veski läks «Ma näen su häält» nõunikuks suure enesekindlusega

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy

Pühapäeval saates «Ma näen su häält» nõuniku koha sisse võtnud legendaarne laulja Anne Veski mõistis kiirelt, et petturite leidmine osalejate seast polegi nii lihtne, kui võis esialgu arvata.

Anne Veski rääkis Elu24-le, kuidas ta uskus alguses siiralt, et suudab petturid lauljate seast kiiresti välja sorteerida, kuid tegelikkus oli teine. «Ma ikka arvan, et olen lauljaid näinud, ise laulnud ja ikka võiksin ära arvata, kes oskab laulda ja kes mitte!»

«Tänases saates enamus lauliski,» lisas ta. Tööloom tuli tema arvates väga kenasti lavale ning ta uskus kohe, et tema on kindlasti laulja.

Tippjuht oli aga see, kes lisaks Veskile ka teised nõunikud ahhetama pani, ning mine sa tea, ehk astub see mees kunagi ka primadonnaga koos lavalaudadele.

Veski sõnul satub talle tihti lava ette laulma tulihingelisi fänne, kes just kõige paremini viisi ei pea ning kelle valju lauluhääle kõrval on tal endal laval raske õiget nooti hoida. «Iga inimene ei saagi aru, et ta valesti laulab,» räägib Veski oma siirastest fännidest.

Vaata videost, millised emotsioonid Anne Veskit peale saadet valdasid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles