Joel Ostrat täitis oma suure unistuse: kuradi raske, aga lahe

Elu24
Copy
Joel Ostrat
Joel Ostrat Foto: Margus Ansu/Tartu Postimees

Eesti staarkokk Joel Ostrat möllab Michelini tärniga pärjatud restoranis. 

Telekokk ja restoraniärimees Joel Ostrat jagab ühismeedias, et on põrutanud Hispaaniasse, et sealses Michelini tärniga pärjatud restoranis Amelia uusi teadmisi ja kogemusi ammutada.

«Nüüd ma mõistan, mida tähendab päris köögis töötamine,» tõdes ta Instagramis ja ütles, et nädal on seljataga, ent kolm on veel minna. 

Pärast teist päeva võttis telekokk olukorra kokku: «Korraga kuradi raske ja kuradi lahe!»

Ostrat nentis, et hakkab asjale vaikselt pihta saama ja on õnnelik, et teda pole köögist välja visatud. «Pean vastu, kuigi mu vanad jalad löövad tuld. Aga tunne on super ja meeskond on nii äge,» nentis ta.

Õpipoisi elu Michelini tärniga restoranis ei ole aga meelakkumine. «PS! Arvake ära, kes prügi välja viib ja kõige rohkem koristab... vihje ka, «the new guy» (uus kutt – toim). Aga nii see käibki ja ma täiega naudin seda,» naljatles ta.

Paar päeva tagasi tunnistas Ostrat, et see on tema aastatepikkuse unistuse täitumine. «Unistasin juba kuus-seitse aastat tagasi, et minna mõnda eriti vingesse kööki end täiendama,» nentis ta.

Ostrat jagas Instagramis, et Donostia-San Sebastian on rikas just hea kulinaaria poolest. Seal pesitseb suisa 11 Michelini tärniga pärjatud restorani.

Staarkoka sõnul on see uskumatu võimalus enda täiendamiseks. «Kas Teil on ka nii, et kui midagi pikalt teete, siis tuleb lihtsalt sein ette? Arenemiseks on vaja saada oma ruumist välja ja just seda ma nüüd teengi. Loodame, et nüüd midagi külge ka hakkab,» naljatles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles