MOEMÕJUTAJA? ⟩ Kremli-meelse Tšetšeeni juhi kantud Prada saapad on välja müüdud! (3)

Elu24
Copy
Ramzan Kadõrov kõnet pidamas.
Ramzan Kadõrov kõnet pidamas. Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Möödunud nädalal said internetis hitiks Kremli-meelse Tšetšeenia diktaatori Ramzan Kadõrovi jalavarjud, mis on kuulsa Itaalia moemaja looming. Nüüdseks on saapad Prada lehel läbi müüdud.

45-aastane Tšetšeenia diktaator Ramzan Kadõrov pidas möödunud nädalal sõja esimestel päevadel kõne, kus nõudis, et Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi helistaks Vladimir Putinile ja paluks andestust. Kremli-meelse diktaatori kõne sõnum jäi aga tagaplaanile, sest suurima tähelepanu said tema jalavarjud. Julm diktaator, kes on muu hulgas väitnud, et Tšetšeenias ei ela ühtegi geid, otsustas nimelt valida jalavarjudeks Itaalia kuulsa moemaja Prada saapad.

Vägevad jalavarjud pole sugugi odavad ning maksavad üle 1400 euro. Kes teab, kas tegu on juhuse või diktaatori moemõjutustega, ent saapad on Prada ametlikul leheküljel kõigis suurustes läbi müüdud. 

Foto: Kuvatõmmis Prada kodulehelt

Prada Monolithi saapad on unisex ning netis on need tituleeritud ka «iga laheda tüdruku lemmiksaabasteks». Lisaks diktaatorile meeldivad need kuulsale Kardashianide klanni kuuluvale modellile Kendall Jennerile, kes on samuti Prada kurikuulsates saabastes ringi jalutanud.

Diktaatori Prada-lembus pani mitmed tunnistama, et selles olukorras peab 2006. aasta filmi «Saatan kannab Pradat» pealkiri ka tegelikkuses paika. 

 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles