Püüd leevendada meeleheidet: Ukraina sõdur jagab tantsuvideot

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Ukraina sõdur Lääne-Ukrainas toimuval õppusel 4. märtsil 2022. Rohkem kui 1,2 miljonit inimest on Ukrainast põgenenud 24. veebruaril Venemaa alustatud sõja tõttu.
Ukraina sõdur Lääne-Ukrainas toimuval õppusel 4. märtsil 2022. Rohkem kui 1,2 miljonit inimest on Ukrainast põgenenud 24. veebruaril Venemaa alustatud sõja tõttu. Foto: DANIEL LEAL, Scanpix

Sotsiaalmeedias ringleb video Ukraina sõdurist, kes otsib meeleheitlikule sõjaolukorrale tantsu abil veidigi leevendust.

Sõda on kõige hullem asi, mida inimestele soovida. Pidev oht elule, teadmatus ja hirm on sõjakeerises viibivate ukrainlaste jaoks karm tegelikkus. Ukraina mehed on asunud visalt kodumaad kaitsma ning lootus vaenlane peagi alistada on suur.

Rahulikumal hetkel püüab mõni sõdur meeleheitliku olukorra viivuks unustada ja otsib leevendust tantsust.

Sotsiaalmeedias ringleb TikToki video, kus Ukraina sõdur tantsib erinevate kuulsate laulukatkete saatel. Tants algab Michael Jacksoni looga «Smooth Criminal».  

Ukraina sõdur kasutajanimega Alexhook_2303 on postitanud ka video, kus tantsuga on ühinenud teised sõdurid: 

@alexhook_2303 @alex #украинское #украинскоетелешоу ♬ nhạc nền - Alexhook2303

Samuti näeb sõduri TikToki kontol kaadreid sõjategevusest: 

@alexhook_2303 #школаледи ♬ Military - Florews

4. märtsil tehtud videos ütleb sõdur: «Ma olen veel elus, ma olen ikka veel siin, me võitleme, me kaitseme oma kodumaad.»

@alexhook_2303 Я ще живий, я все ще тут, ми будемо битися, ми захистимо нашу родину #alexhook2303 #школаледи #tiktok #ukraine ♬ nhạc nền - Alexhook2303

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles