Suunamudija Anita Sibul annab nõu, kuidas ärevatel aegadel optimistlikuks jääda

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Anita Sibul
Anita Sibul Foto: Konstantin Sednev

Sotsiaalmeedia kihab Vene-Ukraina sõja teemalistest postitustest. Paljud inimesed avaldavad Ukrainale toetust või elavad välja tundeid, mida käimasolevad sündmused tekitavad. On ka neid, kes annavad nõu, kuidas keerulises olukorras võimalikult rahulikuks jääda. Reisimist ja luksuslikku elu armastav 23-aastane suunamudija Anita Sibul ütleb, et sõbralik tuleks olla nii iseenda kui ka teiste vastu. 

«Kuidas jääda rahututel aegadel optimistlikuks,» küsib Anita oma Instagrami kontol ja vastab: tuleks aidata teisi ja jääda rahulikuks, kuna sa ei saa seda olukorda nagunii muuta. Anita soovitab ka rääkida oma lähedastega maailmas toimuvast ja olla iseenda vastu hea. 

Postituse juurde on Anita kirjutanud kuulsa ütluse «Make love not war», mille kohaselt võiksid inimesed pühendada end armastusele, mitte sõjale.   

Lisaks iseenda vastu hea olemisele tuleb lahke olla ka teiste vastu. «Suhtle teiste inimestega sõbralikult hoolimata nende vaadetest, rahvusest ja välimusest. Kui ütleme teistele ilusaid sõnu, siis saame ise ka sellest positiivsusest natuke osa.

«Vaimne tervis on kõige alus. Jääge inimlikuks,» ütleb Anita. 

«Peame panema end uskuma, et saame hakkama ja saamegi! Lisaks aktsepteerima nii enda kui teiste tundeid ja mitte neid alla suruma,» ütleb Anita Elu24-le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles