VÄSIMATUD ⟩ Koit Toome on taas netikelmide hambus

Elu24
Copy
Koit Toome lauljatar Beatrice'i muusikavideo võtetel.
Koit Toome lauljatar Beatrice'i muusikavideo võtetel. Foto: Raul Mee

Koit Toome libakonto alt saadetakse Facebookis nii palavaid tervitusi kui ka südamlikke tänusõnu.

«Kahjuks on jälle liikvel libakonto!» teatab Koit Toome nukra emotikoniga Facebookis.

Postitusest näib, et kelmid on loonud Koit Toome nimelise Facebooki konto ja saatnud selle alt südamlikud tänusõnad.

«Mu mänedžer rääkis mulle teie soojadest kommentaaridest minu ametlikul lehel ja ma ei saa vaikida, jätmata teile tänusõnumit ja ma tahan öelda, et olen uhke ja lubasin teile oma fännid, sest teiesuguste fännidega saaksin oma karjääris edasi liikuda,» seisab saadetud kirjas.

«Lausete voolavus eeldab ikka korralikku guugeltränsleiti,» naljatleb üks kommentaariumis. Teine aga tõdeb kurvastusega, et kelmid on väsimatud. 

Ei ole sugugi esimene kord

Möödunud aastal langes Koit Toome häkkerite ohvriks, kui vaid loetud päevad enne Eesti Laulu võistlust võeti üle nii tema töömeil kui ka Facebooki konto.

«Ühel päeval enne Eesti Laulu olid minu Facebooki konto ja eluaegne töömeil kaaperdatud, ma sinna sisse ei saanud, paroolid olid vahetatud,» rääkis muusik toona saates «R2 Pulss».

Kontode tagasisaamiseks kulus suisa kaks kuud ja muusiku üllatuseks polnud see kõik üldse nii lihtne, kui ta arvanud oli. «Arvasin, et paned mingi linnukese, saadad kirja ja saad korda selle, aga tuli välja, et see on tunduvalt keerulisem.»

«Kui kaks kuud ei saa töömeili lugeda, on päris õudne. Väga palju kasutan ka Facebooki vestlust tööasjadeks,» lisas muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles