Vilja Savisaare kaasa,Taimo Toomast liigub ringi karkudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnut esindas "Laulupealinna" saates Taimo Toomast.
Pärnut esindas "Laulupealinna" saates Taimo Toomast. Foto: Ants Liigus

Ooperilaulja ja Vilja Savisaar-Toomasti kaasa, Taimo Toomast käib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias tunde andmas kahe kargu toel.

Taimo, mis juhtus?

Käisin metsas põtradele sammalt viimas ja näed libastusin õnnetult...

Nali naljaks, aga tegelikult oli mul möödunud nädalal operatsioon. Vana spordi trauma andis tunda. Jalgpalli mängides läks side katki ja ka menisk on pisut rikkis. Nüüd oli aeg need korda teha, et suvel taas hullata ja möllata saaks.

Kuidas operatsioon läks?

Operatsioon läks hästi ja olin pärast seda ka mõnda aega voodis.

Teid nähti eile muusikaakadeemias ringi liikumas. Kas pärast taolist operatsiooni ei peaks siiski veidi rahulikumalt võtma?

Olen uljas mees ning läksin tööle. Aga õhtuks olin jälle voodirežiimil. Püüan täna rahulikumalt võtta, et saaks õhtul siiski kelgumäele liugu laskma minna.

Ostsin täna just uued kelgud ja teeme nendega Nõmmel ühe toreda vastlasõidu.

Ka Vilja ekskaasa, Edgar Savisaar liipab ringi karkude toel...

Edgar Savisaar murdis oma elukohas Hundisilma talus Lääne-Virumaal lindudele toitu pannes jalaluu veebruari alguses.

«Läksin hommikul enne tööle minekut Hundisilmal oma rasvatihastele ja leevikestele teri ja pekki viima, nagu ma ikka seda olen teinud. Aga ei tea, kuidas läks jalg valesse asendisse ning libisesin ja kukkusin,» selgitas ta.

Savisaar käibki nüüd karkude toel ning arstid ütlesid, et kipsi peab ta kandma viis nädalat ning et sellele järgneb veel kaks kuud järelravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles