Mõnikord saavad suurtest armastajatest või lähedastest sõpradest veelgi suuremad vihavaenlased. Milliste sodiaagimärkide vahel on see potentsiaal kõrgendatud? 

Kuigi soovime kõik, et meie elus valitseks rahu ja harmoonia, on meil paratamatult kogemusi ka elu vastandpooluselt. Suurem osa inimestel on olnud elus keegi selline, kellega läbisaamine läks väga halvaks ning vähemalt üks pool tundis teise vastu suurt viha. On öeldud, et kirglik vihkamine saab tekkida vaid seal, kus on olnud suur armatsus. Intensiivsed tunded võivad kanduda ühest äärmusest üle teise. Vaatame seekord, milliste sodiaagimärkide vahel võib tekkida väga suur vihavaen. See ei tähenda, et nad poleks suutnud olla varem armastavad sõbrad või kaaslased.

On teada, et üldiselt Skorpion on üks kõige vihasem sodiaagimärk, kes hoiab negatiivsetest emotsioonidest kinni ning võib vaenlast kättemaksu eesmärgil ka aastaid hiljem ootamatult rünnata. Skorpionid, kes on tegelenud rohkem enesearenduse ning empaatia kasvatamisega, niimoodi enam ei reageeri, kuid teavad nemadki sisimas, et see tung neil on. Jäär seevastu on kardetav vaenlane, kui keegi seisab tema tahtel või plaanidel ees. Ent mõned sodiaagimärkide kombinatsioonid võivad tuua välja teineteise kõige vihasemaid ja tumedamaid pooli.

Kommentaarid
Copy