Måneskin lükkab kontserdi veel kord edasi: oleme solidaarsed sõjas kannatavate inimestega

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Måneskini Tallinna kontsert pidi toimuma 13. märtsil.
Måneskini Tallinna kontsert pidi toimuma 13. märtsil. Foto: SANDER KONING / POOL/EPA

Jaanuari lõpus teatas ansambel Måneskin Instagramis, et koroonaviiruse tõttu lükkub nende Euroopa kontsertturnee edasi. Uued kuupäevad lubas bänd avalikustada 1. märtsil, kuid ei ole seda alanud sõja tingimustes teinud.

«Head sõbrad! Teatame kurvastusega, et oleme sunnitud oma Itaalia ja Euroopa turnee koroonaviiruse laialdase leviku tõttu edasi lükkama,» avaldas ansambel jaanuari lõpus Instagrami stooris. Bändi liikmetel on väga kahju, et tuur edasi tuleb lükata, kuid tähtsam on, et kontserdid oleks kõigi jaoks turvalised.

Avaldusest selgus, et tuuri uute kuupäevade kinnitamisega käib tihe töö ning need avalikustatakse hiljemalt 1. märtsil. Pikisilmi kontserti ootavad fännid peavad aga taas ootele jääma.

«Olgugi et meie suur soov oli hiljemalt 1. märtsil teile uutest kuupäevadest teada anda, ei ole meil kahjuks võimalik seda tänases pingelises julgeolekuolukorras teha,» selgub bändi 1. märtsil avaldatud teatest ühismeedias. 

Måneskin teatab, et lükkab kontserdid sõja tõttu veel kord edasi.
Måneskin teatab, et lükkab kontserdid sõja tõttu veel kord edasi. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Oleme oma fännidele, koostööpartneritele ja sõjas kannatavatele inimestele lähemal kui kunagi varem. Oleme solidaarsed inimestega Ukrainas, kes peavad kannatama sõjakoledusi, ning loodame, et vägivald saab peagi lõpu.»

«Koos selle lootusega püsib meis lootus, et kui rahu on taas saabunud, saame ka oma kontsertide kohta uut infot jagada. Aitäh kõigile mõistva suhtumise ja kannatlikkuse eest!» avaldavad bändi liikmed.

Måneskin on esimene Itaalia rokkbänd, mis on kahe lauluga jõudnud ÜK singliedetabeli esikümnesse, ning teine bänd Eurovisiooni ajaloos, mis on figureerinud Billboard Global 200 edetabelis. Bänd on kogunud miljoneid kuulamisi ja vaatamisi Spotifys, iTunesis, YouTube’is, Deezeris jm ning andnud mitmeid välja müüdud kontserte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles