Terminaator on sunnitud oma suurkontserdi edasi lükkama: tahtsime parimat, aga läks nagu tavaliselt

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Jaagup Kreem
Jaagup Kreem Foto: Konstantin Sednev / Postimees

«Tahtsime parimat, aga läks nagu tavaliselt. Samas on meil nüüd veel rohkem aega valmistuda,» sõnab Jaagup Kreem ja teatab, et on sunnitud Terminaatori suure 35. sünnipäeva kontserdi edasi lükkama.

«Lootsime, mis me lootsime, aga piirangute pärast ei saa me 12. märtsil siiski Saku Suurhallis oma suurkontserti teha. Oleme sunnitud lükkama selle poolteist kuud edasi,» teatab Jaagup Kreem. «Kontsert toimub 22. aprillil. Toimub suurelt ja võimsalt.»

Uuel kuupäeval kehtivad kõik ostetud piletid. Juhul kui piletiostjale uus kuupäev ei sobi, saab pileteid tagastada kuni 18. märtsini.

Juba pikka aega kodumaad rõõmustanud ansambel Terminaator tähistab Saku Suurhallis enneolematu rock show'ga oma 35. sünnipäeva. See energilise lava-show'ga rokkbänd on andnud üle tuhande kontserdi, avaldanud 12 täispikka stuudioalbumit ning mitu kogumikku ja kontsertsalvestust. Saku Suurhallis toimuval kontserdil võetakse kokku Terminaatori loomerännak läbi aastakümnete ja esitusele tulevad nii bändi rariteetsemad lood kui ka suurimatest suurimad hitid. Vaid sellel õhtul näeb tehniliselt keerukat ja hoolikalt viimistletud enneolematut lava-show'd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles