TikToki naistemees Leivaisa: ma ei otsi üheööseksi, aga mitu korda võib küll

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
TikTokis laineid lööv Leivaisa.
TikTokis laineid lööv Leivaisa. Foto: Kuvatõmmis «Esse» saatest

Kanal 2 vestlussaade «ESSE» on tagasi ja kolmanda hooaja avasaates tuli jutuks seksuaalsus. Üks saatekülaline oli TikTokis laineid lööv Leivaisa, kelle virtuaalse ukse taga ootavad naised väidetavalt pikas järjekorras. 

Videoplatvormil TikTok on Leivaisal, kelle kasutajanimi on Leivaisa666, ligi 34 000 fänni. Oma postitustega on mees teeninud üle 800 000 positiivse reaktsiooni. 

Leivaisa veedab enamiku nädalavahetusi TikToki platvormil, kus ta teeb ka otseülekandeid. «Kas mul naine on? Mul on mitu naist,» vastab Leivaisa «ESSE» saates ühe fänni küsimusele. 

Ta tunnistab vestlussaates, et pärast TikToki konto tegemist ei ole tal seksuaalpartneri leidmine enam väga keeruline olnud. «Naised kirjutavad mulle ise,» ütleb ta rõõmsalt ja lisab: «Tutvuseid on päris palju tekkinud. Rohkem kirjutatakse kui siis, kui ma baarileti ääres tüdrukuid sebisin.»

Samas tõdeb Leivaisa, et suurem osa neist, kes talle kirjutavad, saavad eitava vastuse. «Ma mängin nagu ikka raskesti kättesaadavat, Leivaisa ei ole ikkagi kättesaadav. Väga vähesed saavad.»

«Ma pean ennast sigmaks. Sigma on selline, kes on üksik hunt, teda tunded väga ei huvita ja ta teeb seda, mida ta tahab,» kirjeldab Leivaisa ennast ja lisab lõpetuseks: «Ma ei otsi suhet ja ma ei otsi üheööseksi ka, aga mitu korda võib seksida küll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles