Saates «Ma näen su häält» osalenud pulmaisa: mida sa häbened siin, jumal hoidku! Elu on show!

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Pulmaisa Indrek Hinno saates «Ma näen su häält».
Pulmaisa Indrek Hinno saates «Ma näen su häält». Foto: Rauno Liivand

Uues Kanal 2 saates «Ma näen su häält» lauljat teeselnud pulmaisa Indrek Hinno nautis saates kaasa tegemist täiel rinnal ega tunne, et peaks midagi häbenema.

Indrek Hinno peab ennast üsnagi edevaks inimeseks ning tema jaoks oligi saates osalemine üks suur show tegemine. 

«Tuleb näidata, et sa oskad ka kaotada ja sa erined teistest. Mida siin häbeneda, issand jumal!» naerab ta sotsiaalmeedias levinud arvamuste peale. Nimelt kirjutati ühismeedias, et lauluoskuseta osalejad käisid saates ennast häbistamas.

Pulmaisa saates «Ma näen su häält».
Pulmaisa saates «Ma näen su häält». Foto: Rauno Liivand

Hinno pole aga halba tagasisidet saanud. Kohe, kuid saade algas, ummistus tema Messenger kirjadest, kus inimesed kiitsid teda taevani. Kirju tuli võõrastelt, sõpradelt ja ka neilt, kellega ta polnud üle kümne aasta suhelnud.

Esmaspäeva õhtul võttis naljamehega ühendust lausa nooruspõlvesõber, kellega ta viimati kohtus 16-aastasena. «Tagasiside oli pehmelt öeldes positiivne, kõik ütlesid, kui lahe see oli,» räägib ülimalt rõõmsameelse olekuga Hinno, kelle positiivsus on kaugele näha.

Mehe sõnul oli tal hetki, kus võttis jala tudisema küll, kuid see läks õige pea üle. Tema igas lauses peab ikka väike vimka sees olema ja seda oli ka saatest näha. Eks sellega ta show'd tegigi!

«Esinemisjulgus on tänapäeva maailmas väga suur pluss, selleks ei pea sa aga laulja olema. Juba enda proovile panekuks peaksid inimesed sellistest saadetest osa võtma ning see kogemus aitab kindlasti palju elus edasi,» julgustab ta ka teisi põnevates saadetes osalema, miks mitte ka saates «Ma näen su häält».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles