Ukrainas toimuv tõi Eesti noorimale miljonärile pisarad silma: iga hingetõmme on rohkem kui valus

Elu24
Copy
Kristel Kruustük
Kristel Kruustük Foto: Liis Treimann

Miljonärist ettevõtja Kristel Kruustük valutab südant Ukrainas toimuva pärast. «Palun peatage see kurat,» ütleb ta ühismeedias.

«Mida iganes sa hetkel tunned, tea, et see on normaalne. Mina olen täna maadelnud meeletu ärevusega. See on miski, mida ma kunagi varem ei ole tundnud. Iga hingetõmme on rohkem kui valus, sees keerab. Tunnen muret süütute inimeste pärast, kes kannatavad. Tunnen, et olen täiesti kasutu,» tunnistab Kristel Kruustük Instagrami tehtud äärmiselt emotsionaalses sissekandes.

Ettevõtja lisab, et kuigi praegu tuleb olla tugev nende nimel, kes kõikide abi vajavad, voolavad vahetpidamata ta silmist pisarad. «Vaatan lapsi, kes jooksevad ringi ja elavad parimat võimalikku elu, ja siis mõtlen lastele, kes on sõjakoldes ega saa sealt põgeneda. Jagan seda siin, sest tahan, et teaksite: te pole selles üksi! Loodetavasti võidab lahkus,» jätkab ta.

«Putin, Venemaa valitsus ja kõik nende liitlased tuleb kohe peatada! Tema tegudele pole õigustust. Palun peatage see kurat!» kirjutab Kruustük lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles