ÜLE VÕLLI Briti emme värvib oma kulme suureks ja seda ühel lihtsal põhjusel

Elu24
Copy
Briti emme, kellele meeldib suuri kulme joonistada.
Briti emme, kellele meeldib suuri kulme joonistada. Foto: Kuvatõmmised TikToki videost/Elu24 kolaaž

27-aastane Briti emme on viimane aasta värvinud kulme erakordselt suureks ja seda ühel lihtsal põhjusel. Naine ei järgi seega tänapäeva ilustandardeid ja tõdeb, et teda on sellepärast kiusatud.

Täiskohaga ema Sammie-Jo on aasta aega joonistanud endale musta laineriga üüratult suured kulmud, vahendab Daily Star. «Ma ei ole tänapäevaste ilunormide fänn,» tunnistab Sammie Jo.

«Leian, et inimesed tunnevad end ilusana vaid siis, kui nad nendesse standarditesse mahuvad, ja ma ei nõustu nendega ning need ei meeldi mulle.»

Sammie-Jo sõnul meeldib talle ilunormide vastu arvamust avaldada ning ta valis selleks enda kulmud. «Alguses olid nad normaalses suuruses ja läksid ajaga järjest suuremaks. Mulle meeldib teistest erineda.»

Küll aga ei meeldi kõigile Sammie-Jo kulmud. Inglanna on enda sõnul sotsiaalmeedias saanud palju negatiivseid kommentaare. Mõni on arvanud, et selliste kulmudega naine ei sobi emaks, ning ähvardanud, et helistab sotsiaaltöötajale. «Las nad helistavad sotsiaaltöötajale, mul ei ole midagi varjata. Minu kulmud ei tee minust halba ema.»

@sammie_jo_94 Reply to @x_cm26 #replyingtocomments #outdoors #fyp #makeup #uk #biggerthebrowbiggertheboy #aldi ♬ original sound - Sj

Sammie-Jo tegutseb ka TikTokis, kus tal on üle 75 000 fänni. Üks fänn palus hiljuti Sammie-Jo'lt videokinnitust, et inglanna selliste kulmudega üldse avalikkuses käib. Briti emme postitas selle peale video, kus ta jalutab koos oma lapsega väljas (ülemine video).

@sammie_jo_94 There a statement #powerbrows #biggerthebrowbiggertheboy #fyp #makeup #brows ♬ Brows (Benefit Brow Dance) - Regan Aliyah
@sammie_jo_94 @charlyxmoon #bestfriend #aldi #uk #fyp #ineverbeenwithabaddie #dance #trend #makeup ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles