Näitleja Ryan Reynolds annetab koos abikaasaga Ukraina sõjapõgenikele suure summa raha

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Blake Lively ja Ryan Reynolds.
Blake Lively ja Ryan Reynolds. Foto: Jamie McCarthy/ Scanpix

Ryan Reynold ja Blake Lively näitavad taas oma suuremeelsust kriisiaegadel, annetades Ukraina sõjapõgenikele ligi miljon dollarit.

Laupäeval avaldas Reynolds Twitteris, et tema ja ta naine annetavad kuni miljon dollarit ÜRO pagulasagentuurile, et toetada ukrainlasi, kes on sunnitud oma sõjast räsitud kodumaalt põgenema.

«48 tunni jooksul olid lugematu arv ukrainlasi sunnitud oma kodudest naaberriikidesse põgenema,» kirjutas Vancouveris sündinud näitleja.

«Nad vajavad kaitset,» jätkas ta. «Kui annetate, maksame selle peale kuni miljoni dollari ulatuses, luues sellega kahekordse annetuse.»

Paar on ennegi raskemas seisus inimesi aidanud. Näiteks annetasid nad miljon dollarit toidupankadele pandeemia ajal, 200 000 dollarit põlisrahvaste naiste algatuse toetamiseks ja 500 000 dollarit Kanada põlisrahvaste noorte toetamiseks, 500 000 dollarit kodutute ja kaubitsetud noorte toetamiseks Kanadas, kaks miljonit dollarit, et aidata sisserändajate lapsi, kes on peredest eraldatud Trumpi administratsiooni aegse perelahutuspoliitika tõttu ja annetused abistamiseks Haitil ja Reynoldsi kodumaal Briti Columbias pärast eelmise aasta laastavaid üleujutusi, kirjutab EtCanada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles