Oulus sündinud post-hardcore'i punt Blind Channel esindas Soomet möödunud aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel. Suurelt lavalt sai alguse tähelend, mis on ilmselt iga muusiku unistus.

Elu24-l avanes võimalus istuda pooleks tunniks maha Blind Channeli vokalisti Niko Vilhelmiga. Kohe selgus, et ka tema on maailmas toimuvast šokeeritud. «Me oleme kõik täielikus šokis. Kõigepealt on meil pandeemia ja siis mingi tüüp arvab, et nüüd oleks aeg sõjaga alustada – see ei ole lahe! Kuradile sõda! Sõjal ei peaks 2022. aastal enam maailmas kohta olema. See on nõme! Me oleme sellest viimasel ajal palju rääkinud, nagu ka ilmselt kõik teised – meie oleme šokis,» tunnistab muusik.

Venemaa osalemise keelamine selle aasta Eurovisoonil on tema arvates täiesti põhjendatud. «See on tõenäoliselt õige otsus, kuid ma näen, et ka Venemaal on väga palju inimesi, kes sõda ei soovi. Ma arvan, et taolisi inimesi leidub igal pool! Ma ei tea küll selle artisti tausta, kes oleks pidanud seekord Venemaad esindama, aga usun, et tehti siiski õige otsus, midagi tuli ju ette võtta!»

Kommentaarid
Copy