HARULDANE KLÕPS Lauljatar Elisa Kolk tähistas miljonärist kallima juubelit

Elu24
Copy

Lauljatar Elisa Kolk, kes kasutab artistinime Elysa, tähistas möödunud nädalavahetusel oma kallima, miljonärist ärimehe Indrek Rahumaa sünnipäeva.

Ärimees Indrek Rahula tähistas 17. veebruaril oma 50. sünnipäeva. Möödunud nädalal tänas ärimees kõiki, kes talle õnne soovisid, oma privaatsel Instagrami kontol. «Aitäh soojade õnnitluste eest,» sõnas Rahumaa.

Oma postituses viitas ta ka Venemaa algatatud sõjale ning avaldas toetust Ukrainale.

Fotol, mille ärimees oma tänusõnade juurde lisas, on Rahumaa koos oma kallima, lauljatari Elisa Kolgiga. Sama foto jagas ärimees ka oma Instagrami-lugudes.

Kolk pani postituse ka enda Instagrami-lugudesse, lisades juurde punase südame emotiokoni. Tegu on üsna haruldase hetkega, kuna paar ei jaga ühiseid pilte palju. Näiteks põhipostitustes näitas Kolk oma kallimat esimest ja hetkel viimast korda pea kaks aastat tagasi.

Lauljatar Elisa Kolk tähistas ärimehest kallima Indrek Rahumaa juubelit.
Lauljatar Elisa Kolk tähistas ärimehest kallima Indrek Rahumaa juubelit. Foto: Kuvatõmmis Instag / @elysa.official

Sünnipäeva tähistas Rahumaa kõigest mõned päevad pärast tema kodumajas toimunud tulekahju. 13. veebruaril kell 20.30 saabus häirekeskusele teade, et Tallinna vanalinnas Laial tänaval põleb kolmekordse kivihoone keldrikorrusel asuv elektrikerisega saun. Tulekahju ajal viibis saunas üks inimene, kes enne päästjate saabumist sealt ise välja pääses. Kiirabi vaatas üle üheksa majast evakueeritud inimest, kellest seitse toimetati haiglasse tervisekontrolli. 

Üheksa inimese seas olid ka Kolk ja Rahumaa. «Kui teed laulu «Fire» ja öösel läheb maja põlema,» kirjutab Elisa, kes alles eelneval päeval esines Eesti Laulu finaalis suurejoonelise tuld täis lavasõuga.

Tegemist oli keldrikorruse saunaga, mis kuulus maja omanikule ning mida kasutas üürnik. Elisa ega tema elukaaslane keldrikorrusel ei viibinud ning neil polnud tulekahju tekkimisega mingit seost

Kolk viitas enda ja Rahumaa suhtele 2019. aasta novembris Kanal 2 «Õhtu!» saates. «Eraelust ma tavaliselt ei räägi, aga võin öelda, et olen väga õnnelik. Mul on väga hästi kõik.» Pärast teleintervjuud jagas Kolk Instagrami-lugudes hetke koos Rahumaaga. 2020. aasta märtsis postitas ta enda ja kallima foto ka Instagrami.

«Oma lemmikinimesega,» kirjutas laulja enam kui aasta tagasi.

Ärimehe Indrek Rahumaa ettevõtlusvara ulatub miljonitesse. 2007. aastal Äripäeva aasta ärimeheks valitud Rahumaa uppus majanduskriisi ajal hiigelvõlgadesse, kuid on nüüd taas tipus, kirjutas Postimees 2018. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles