Kaarte ladunud Kerro ei näinud sõja puhkemist: ei hakka end üldse õigustama

Elu24
Copy
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Pilt videost

Selgeltnägija Marilyn Kerro laob oma Youtube'i kanalil kaarte. «Ei hakka end risti lööma, kuna kõik oleme inimesed ja võime eksida,» räägib selgeltnägija, tunnistades, et ei lugenud alanud sõda kaartidelt välja.

Seitsmendal veebruaril ladus Kerro oma Youtube'i kanalil taas kaarte. Selgeltnägija vaatas alanud tiigriaastat, täpsemalt pingeid Ukraina ja Venemaa vahel, NATOt ning Kaja Kallase tulevikku peaministrina. Mida Kerro antud teemadel täpsemalt rääkis, vaata SIIT!

«Olen saanud palju kirju seoses Ukraina-Venemaa suhetega. Oma viimases Youtube'i videos vaatasin, mida kaartidel oli öelda selle olukorra kohta. Minu kaardid näitasid kriisi, aga pigem majandusliku poole pealt, agressiooni Putini poolt, aga konflikti näol,» kirjutab Marilyn Kerro Facebookis.

Seda, et ta alanud sõda kaartidelt välja ei lugenud, ta üldse ei salga. «Ei hakka end siin õigustama, mina ei lugenud välja sõda, vaid teises võtmes konflikti maade ja rahade pärast,» nentis ta.

«Ei hakka end ka risti lööma, kuna kõik oleme inimesed ja võime eksida. Usun, et pole ühtegi meist, kes oleks jumal või teeks oma tööd igapäev 100 protsendi panusega. Ma pole õnneks jumal ja ei plaani ka end üli inimese staatusesse panna, kui oleksin kõrgem, siis poleks mul endal kasvamist ja arenemist,» ütles Kerro, lisades, et ka tema õpib igast olukorrast. 

Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Kanal 2

Küll aga jätkus selgeltnägijal inimestele häid soove ja mõtteid. «Rohkem soovin Teile üksteise mõistmist ning armastust siia niigi halli maailma. Elu on üks suur õppimine ning kõige tähtsam on õppida sellest, oma minevikust ja vigadest. Selle alus on vigade tunnistamine, mitte pea mulla alla peitmine. Niiet jah, kallis rahvas, ma ei näinud sõda,» tõdes ta veel kord. 

«Huvitav nüanss, mida inimeste juures olen märganud on see, et keegi ei taha tunnustada Sind sinu kõrghetkel, aga on esimesed maha tegema sinu madalseisus. See näitab meie kokkuhoidu ja suure tõenäosusega ka seda, kui pahuksis ollakse iseendaga. Mina aga laen oma energiat läbi oma laste ning varsti sündiva beebi. Nagu vanasõna ütleb, mis s*tasti, see uuesti,» sõnas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles