PILTUUDIS ⟩ Venemaa päritolu viinapudelid ehivad endiselt Rimi kaubalette

Elu24
Copy
Rimi.
Rimi. Foto: Sille Annuk

Rimi teatas neljapäeval, et nende kaubavalikust eemaldatakse kõik Venemaa päritolu kaubad, kuid Venemaalt pärit viinad on hetkel veel selgelt kaubavalikus.

Solidaarsuses Ukraina ja ukrainlastega, keda on palju nii Rimi töötajate kui klientide seas, ning olles sügavalt vastu Venemaa kallaletungile Ukrainale, lõpetab Rimi Baltic Venemaa päriolu kaupade müügi oma kauplustes, teatas Rimi neljapäeval. 

Otsus tähendab, et alates eilsest hakati kõigis Rimi poodides Eestis, Lätis ja Leedus eemaldama tootevalikust vene ettevõtete toodetud kaupu. Rimi Baltic teavitab ka oma varustajaid, et lõpetab Venemaa päritolu kaupade hankimise.

Sellest hoolimata võis veel reede õhtul Rimi lettidelt leida tuntud Venemaa kaubamärke kandvaid viinapudeleid. «Sõbrad, joodikud! Rimis on küll ka täna müügil, aga joome nüüd midagi muud kui vene viina,» teatas telemees Urmas Eero Liiv Facebooki postituses, mida illustreerib kõnekas jäädvustus. 

Sarnasesse olukorda sattus ka üks eestlasest tiktokker, kes otsustas poes viinapudelitele hoopis keskmist sõrme näidata. 

@stenerikunt Kumba sina eelistad? #viin ♬ original sound - 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles