Maailmatuuril olev Tommy Cash jätab ära Kiievis ja Venemaal toimuma pidanud kontserdid

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy
Tommy Cash Station Narva festivalil FOTO: Konstantin Sednev/Postimees
Tommy Cash Station Narva festivalil FOTO: Konstantin Sednev/Postimees Foto: Konstantin Sednev/Postimees

Vastuoluline räppar Tommy Cash, kes on hetkel maailmaturneel, teatas, et on sunnitud ära jätma kontserdid nii Kiievis kui Venemaal.

Tommy Cash avaldas ühismeedias, et peab jagama üht väga rasket otsust. «Me peame ära jätma minu sõud Kiievis, Moskvas ja Peterburis,» kirjutas ta.

Räppari sõnul seisab ta alati sõjalise tegevuse vastu. «Praegused uudised murravad mu südame. Toetan täielikult ukrainlasi ja venelasi, kes seda sõda ei poolda ja kelle valik see ei olnud.»

Cash lisas, et loodab, et saab peatselt siiski oma muusikaga nendesse imelistesse kohtadesse naasta.

Räppar Tommy Cash läks aasta alguses maailmaturneele, mis hõlmab ühtekokku 50 kontserti eri festivalidel ja tuntumatel areenidel üle maailma.

Tommy Cashi postitus ühismeedias.
Tommy Cashi postitus ühismeedias. Foto: Kuvatõmmis/ Instagram

Eesti räppar on saavutanud ülemaailmse tuntuse tänu postsovetlikule räpistiilile ja julgetele muusikavideotele, mis on jõudnud miljonite silmapaarideni.

Tuntumatest hittidest on kuulajaid ja vaatajaid köitnud lood «Racked», «Pussy Money Weed», «Little Molly» ja «Winaloto». Eelmisel aastal andis artist välja ka lühialbumi «Moneysutra», millel tehti koostööd staaridega maailma eri paigust.

Cash alustas aasta alguses maailmatuuri, mis sisaldab hulgaliselt kontserte USAs ning Venemaal ja endistes idabloki riikides.

Räppari turnee sai alguse 10. veebruaril San Franciscos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles