Maailmarändur Kertu Jukkum seikleb Guatemalas: edasi lähen sinna, kuhu hing kisub

Elu24
Copy
Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Sander Ilvest

Maailmarändur ja kirglik sportlane Kertu Jukkum jagas Instagramis troopilist kaadrit otse Guatemalast.

«Viimati Hiiu haigla kõledate seinte vahele sattumine hirmutas mind. Ja inspireeris ühes. Elada tuleb elu ajal – oli olulisim, mis õppisin,» tunnistab maailmas kõvasti ringi reisinud Kertu Jukkum ühismeedias. «Jah, ma olen käinud palju, näinud palju, aga unistustel pole piiranguid. Pealegi on iga päev väärt, et seda täiel rinnal elada. Tänaste sündmuste valguses, veelgi enam.»

Nädala eest vaatas ta kaardilt välja piirkonna, kus ta käinud ei ole. Naine lisas, et eelistab endiselt paiku, mis ehedad ja vähekäidavad. «Üheotsapileti ja väikese seljakotiga omapäi olen loosi tahtel maandunud Guatemalas. Ega ma teagi, kuhu täpselt viib mu rännutee. Edasi lähen sinna, kuhu hing kisub või juhuse tahtel satun. Lasen end nüüd seiklustel kanda.»

Jukkum armastab end pidevalt proovile panna. Näiteks septembris elas ta kuu aega ilma alkoholita.

Ta sõnas siis, et väljakutse vastu võtmiseks pikalt mõtlema ei pidanud, kuna käsil olid ettevalmistused kuu aja pärast toimuvaks maratoniks. «See sobib lausa ideaalselt mu plaanidesse,» ütles Jukkum.

«Eks meelelahutusmaailmas on olnud igasuguseid aegu ja ka üliõpilaste aasta,» rääkis Jukkum alkoholi tarbimisest, lisades, et viimastel aastatel on ta joonud seda üsna vähe. «Alkohol on alkohol. Ja see laastab. Inimest, tervist, perekondi, ühiskonda,» tõdes ta blogipostituses.

Loe Jukkumi alkoholivabast kuust lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles