USA telesari «Elavad surnud» on pakkunud närvikõdi alates 2010. aastast. Nüüd on aga 11 hooaega kestnud sari ületamas finišijoont ning telekanalis FOX esilinastuvad alates 21. veebruarist «Elavate surnute» viimased osad. Elu24 vestles nelja telesarja staariga veebivahendusel rahvusvahelises ümarlauas vahetult enne 11. hooaja teise poole esilinastust.

Populaarne USA zombisari «Elavad surnud» põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning selle esimene osa läks eetrisse 2010. aastal. Tegu on põnevussarjaga, mille tegevustik toimub apokalüptilises maailmas, kus zombid on võimust võtnud. Ellujäänud otsivad politseinik Rick Grimesi juhatusel turvapaika, takistuseks nii ringiuitavad elavad surnud kui sisemine võimuvõitlus.

Käesoleval aastal tõmbab aga sari oma otsad kokku ning alates 21. veebruarist esilinastuvad kodumaises telekanalis FOX «Elavate surnute» viimased osad.

Põnevusterohke «Elavad surnud» jõuab lõpusirgele sel kevadel ning populaarse sarja kõige viimaseid osi näed FOX kanalis igal esmaspäeval kell 22.00.

Enne kui üleilmselt esilinastus sarja 11. hooaja esimene 2022. aastal eetrisse läinud osa, sai Elu24 võimaluse veebivahendusel osaleda rahvusvahelises ümarlauas. Kokku kolmes, kus Elu24 koos teiste välismeediaväljaannetega vestles «Elavate surnute» staaride Lauren Ridloffi, Lynn Collinsi ning Paola Lázaro ja Eleanor Matsuuraga.

Kommentaarid
Copy