Vana arm ei roosteta: USA näitleja on pärast aastatepikkust lahkusolekut abikaasaga uuesti koos

Elu24
Copy
USA näitleja Ben Stiller koos näitlejannast abikaasa Christine Tayloriga 2008. aastal.
USA näitleja Ben Stiller koos näitlejannast abikaasa Christine Tayloriga 2008. aastal. Foto: Reuters/ScanPix

Komöödiafilmidest «Zoolander» ja «Kohtumine äiaga» tuntud USA näitleja Ben Stiller (56) teatas viis aastat tagasi, et tema 17 aastat kestnud abielu oli purunenud. Nüüd on aga Stiller abikaasa kaisus tagasi.

2017. aastal läks näitleja Ben Stiller lahku oma näitlejannast abikaasast Christine Taylorist (50), kellega mees oli koos olnud aastaid. Nende prioriteet oli lahutuse ajal nende kaks last ja nad rõhutasid, et nad on siiani lähedased sõbrad, vahendab USA Today. Kuigi paar läks viis aastat tagasi lahku, siis ametliku lahutuseni nad ei jõudnudki.

Nõnda pole üllatav, et kunagised abikaasad otsustasid koroonaviiruse pandeemia ajaks ühe katuse alla kolida. See tõi armastuse tagasi nende suhtesse. 

«Aja jooksul, asi arenes. Oleme selle üle õnnelikud. See on meie kõigi jaoks olnud võrratu. Ootamatu ja üks neist asjadest, mis tekkis tänu pandeemiale,» rääkis Stiller hiljutises intervjuus.

Stilleri sõnul nende suhe toimib, sest neil on oskus ära tunda need asjad, mis neid ühendavad ja need, mille poolest nad üksteisest erinevad. «Sellega leppides saate üksteist tõeliselt hinnata, sest sa ei proovi neid enda jaoks muuta,» sõnas Stiller.

Paar abiellus 2000. aastal ja mängisid koos mitmes filmis. Neil on kaks last, 2002. aastal sündinud tütar Ella Olivia ja 2005. aastal sündinud poeg Quinn Dempsey, vahendab IMDb andmebaas. Mõlemad lapsed tegelevad näitlemisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles