Täpselt nendes kaunites kostüümides astuvad lavale «Maskis laulja» uued osalejad

Elu24
Copy
Tänavu loovad saate kostüümid kaks kunstnikku.
Tänavu loovad saate kostüümid kaks kunstnikku. Foto: TV3

Telekevade suurima saladuse ehk TV3 teleshow «Maskis laulja» esimesed kostüümid on avalikustatud! Tänavu valmivad need kahe kostüümikunstniku poolt - nimelt jõuab Liisi Eesmaa maskide kõrval suursaatesse ka Grete Laus-Evestuse looming.

Nelja esimest kostüümi esitleti TV3 «Seitsmestes»: need on imetlusväärsed Ronk ja Lumehelbeke, mille autor on Grete Laus-Evestus; suurepärased Sinine Ahv ja Kaheksajalg on aga Liisi Eesmaa loodud.

Sinine Ahv
Sinine Ahv Foto: TV3

«Seitsmeste» saatesse võttis Liisi Eesmaa kaasa Sinise Ahvi pea, tunnistades, et nii selle tegelase kui ka teiste tema loodud maskidega on tal palju ühist.

Kaheksajalg
Kaheksajalg Foto: TV3

«Olgem ausad, eks need tegelased on pärit minu sisekosmosest ning paratamatult panen neisse tükikese iseendast. Olen siiski Vikerkaare-Liisi ehk mulle meeldivad värvilised, lustakad, efektsed tüübid. Sinise Ahvi puhul kasutasin litreid, sära, efektseid neoontoone; püüan alati mõelda mitmeplaaniliselt ning lisada mõne ootamatu momendi, mis lavale väga hästi sobiks,» kirjeldas ta muhedalt.

Ronk
Ronk Foto: TV3

Tänavugi, «Maskis laulja» kolmandal hooajal, astuvad vaatajate ette võimsaid muusikanumbreid esitama kümme tuntud inimest, kes peidavad end imelistes kostüümides. Nende isikute tuvastamiseks asuvad uurimistööd tegema detektiivid Brigitte Susanne Hunt, Karl-Erik Taukar, Peeter Oja ning igas saates ka värvikas külaliskohtunik.

Lumehelbeke
Lumehelbeke Foto: TV3
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles