Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Kaunid kleidid ja siirad soovid! Vaata, kuidas õnnitlevad Eestit kohalikud staarid

Copy

Täna tähistab Eesti Vabariik 104. aastapäeva. Tähtsat päeva tähistavad ka kodumaised kuulsused, kes sotsiaalmeedias Eestile õnne soovivad.

Peaminister Kaja Kallas tegi varahommmikul Eesti Vabariigi aastapäeva puhul ühismeediasse armsa postituse. «Palju õnne sünnipäevaks, armas vaba Eesti!» kirjutas Kallas ning jagas kauneid kaadreid hommikusest Kuberneri aiast.

Suunamudija Anita Sibul jagab tänase päeva puhul vallatut fotot, millele on lisatud oluline sõnum: «Peame ühiskonnana leidma viise, kuidas koostööd teha. Vastasel juhul ei kesta meie lugu enam pikalt.»

Lõuna-Aafrika vabariigis peatuvad Vabarnad saadavad kodumaale sooje tervitusi. «Sini-must-valge! Elagu Eesti! Saadame soojad tervitused kõigile kaasmaalastele! Ja see kollane reket Villemi käes sümboliseerib kaitset ja toetust Ukrainale.»

Pärast suurt suhteskandaali tagasi Austraaliasse pagenud strippar Justin Leo sünnib samuti ühismeedias Eestile õnne. «Palju õnne, armas Eesti 💙🖤🤍,» kirjutab ta Instagrami tehtud postituses, lisades, et kuigi ta hetkel siin ei viibi, on Eestil alati koht tema südames.

Kadri Simson jagas klõpsu kiluvõileivaga. «Elagu vaba Eesti! Täna on minu riigil iseseisvuspäev. Ja mõtetes oleme täna kõik Ukrainaga. Mul ei olnud täna kodu- ja pidutunde loomiseks muud kui kiluleib munaga, aga ka rukkileib ja kilu on abiks!»

Suunamudija, laulja ning näitleja Desiree Mumm soovib samuti kodumaale õnne. «Ilusat sünnipäeva, kallis Eesti! Täna on meel õnnelik ja väga kurb samal ajal. Tahaks rõõmsalt tähistada, et juba 104. aastat on meil olnud päris oma riik, see on suurim väärtus, vaba olla. Teisalt aga ei saa mööda vaadata, mis toimub meile nii lähedal mitmeti sarnase taustaga Ukrainas. Olukord on rohkem kui masendav,» kirjutab ta. 

«Minu põlvkond ei ole sõda näinud, meil on vedanud, aga seda ei tohi iseenesest mõistetavana võtta. Ehk oleme inimestena ja võib-olla on ka nii mõnedki meie poliitikud unustanud, kui raskelt on meile iseseisvus tulnud, kui palju verd, higi ja pisaraid on meie esivanemad meie enda riigi ja vabaduse nimel valanud? Võib-olla on hea elu teinud meie analüüsivõime nüriks ning seetõttu ei oska paljud meist enam tegelikku vaenlast ära tunda, nähakse tonti seal, kus seda pole ning ei aimata, kus kurjus päriselt end peidab?Aga ehk pole veel siiski hilja? Armastan Sind, mu kallis Eesti ja loodan, et oled igavene!»

Laulja Dagmar Oja õnnitleb Eestit kauni fotoga! «Palju õnne, armas Eesti! 💙🖤🤍»

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Wanda-Helene Ollep õnnitleb kodumaad uisuplatsilt.

Muusik Paul Neitsov õnnitleb Eestit koos kallimaga!

Pea põlvini lumes olles soovib Eestile kaunist sünnipäeva ka toitumisnõustaja Erik Orgu.

Ärinaisest seltskonnakaunitar Liis Lass pani samuti ilusad soovid Singapurist Eesti poole teele.

Suunamudija Merylin Nau tegi ühismeediasse järgneva postituse: «Head Vabariigi aastapäeva, kallid Eestlased! Samuti olen valinud võistluseks sinise kleidi meie kodumaa värvide järgi.»

«Palju õnne, armas Eesti! 🤍 Valgust, rahu ja helgust!» soovib meie riigile lauljatar Tanja Mihhailova-Saar.

«Head Vabariigi ja Termika sünnipäeva! Pidusööke hakkasin valmistama juba varahommikul!» teatas muusik Jaagup Kreem.

«Eesti sünnipäeval heiskame lipu alati koos pere kõige väiksematega,» avaldab Taavi Rõivas armsa foto juures.

Palju-palju õnne, armas Eesti!

Tagasi üles