Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KUUMAD KLÕPSUD ⟩ Saksa olümpiasportlasel on «salakonto», kuhu riideesemed oodatud ei ole

Elu24
Copy

Saksa suusahüppajal Juliane Seyfarthil, kes jõudis oma alal Pekingi taliolümpiamängudel 14. kohale, on Instagramis lisaks professionaalsele profiilile ka «salakontol». Viimasele postitab Juliane eriti särtsakaid kaadreid ja oma fänne kostitas sportlane ka olümpia ajal.

Saksamaad Pekingi taliolümpiamängudel esindanud Juliane Seyfarth on 32-aastane naine, kes lisaks spordile armastab ka kaamera ees poseerida, vahendab Daily Star.

Juliane Seyfarth Pekingi taliolümpiamängudel 5. veebruaril 2022.
Juliane Seyfarth Pekingi taliolümpiamängudel 5. veebruaril 2022. Foto: REUTERS/Scanpix

Nimelt on naisel lisaks oma professionaalsele Instagrami kontole, mis kannab nime juliane_seyfarth ja kus on üle 64 000 fänni, ka üks mitte nii väga salajane profiil. See kannab nime Nayeli Rose ning sinna postitab Juliane peamiselt topless-pilte. Kontole jõuab tihti ka pepupilte.

Enamik kui mitte kõik fotod Juliane'i «salakontol» on teinud Saksamaalt pärit fotograaf Luke Craft. Vahel poseerib Juliane kaamera ees mõne teise kauni modelliga.

Veebruari alguses oli sakslanna «salakontol» 23 000 fänni, kuid olümpia tõi naisele tähelepanu juurde. Hetkel on tal Nayeli Rose'i kontol juba ligi 45 000 fänni.

 

Kaamera ees paljalt poseerimist armastav Juliane enda hobi professionaalsel kontol ei varja. Ka sinna ilmub aeg-ajalt särtsakaid kaadreid, mis suusapiltide keskel eriti hästi silma paistavad. Sportlane on poseerinud ka ajakirjale Playboy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles