Kui liiga palju planeete satub sünnikaardis ühte majasse või sodiaagimärki, kallutab see elus tasakaalu paigast ära. Mida see täpsemalt tähendab ja kuidas sellist energiat oma sünnikaardis tasakaalustada? Saa teada, kas sinulgi on kaardis stellium.

Stellium sünnikaardis tähendab, et ühesse astroloogilisse majja ja sodiaagimärki satub 3 või rohkem planeeti. Selline asetus toob antud maja valdkonda liigse energia, mis väljendub mingi obsessioonina. See inimene keskendub kinnisideeliselt vastava maja ja tähemärgiga seotud tegevustele. Tema tähelepanu on selles ühes eluvaldkonnas ülisuur ning teda tõmbab alateadlikult koguaeg selle poole.

Inimesel on antud eluvaldkonnas küll rohkem oskuseid ja andeid, ent need võtavad ära kogu tema energia. On äärmiselt oluline, et õpitaks selle maja valdkonnast väljuma, suunates tähelepanu hoopis vastasmajja. Stelliumile mõjub hästi kõik, mis on sellega opositsioonis (sodiaagiringis otse vastaspool) - opositsioon teeb inimese teadlikuks, et tal on valik. Kui sünnikaardis on vastasmajas planeete, on see tõeliseks õnnistuseks, ent kui vastasmaja on tühi, tuleb rohkem pingutada, et selle energiat oma elus aktiveerida.

Kommentaarid
Copy