KAKS TILKA VETT ⟩ Anett Kontaveit on Ameerika näitlejatariga äravahetamiseni sarnane (5)

Elu24
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Sander Ilvest

Tennisetäht Anett Kontaveit avaldas ühismeedias, et talle öeldakse pidevalt, kui sarnane on ta ühe Ameerika näitlejatariga. Tegemist on HBO populaarsest noortesarjast «Euphoria» («Eufooria») tuntuks saanud näitlejanna Sydney Sweeneyga (24).

USA telekanal HBO tõi 2019. aastal ekraanile uue noortesarja, mis kannab pealkirja «Euphoria». Draamasarja keskmes on keskkooliõpilased, kes maadlevad narko-, seksi- ja vägivalla probleemidega.

Sarja peategelast Rue Bennettit kehastab endine Disney staar ja Marveli filmidest tuntud Zendaya. Kandev roll «Euphorias» on ka 24-aastasel Sydney Sweeneyl, kelle tegelaskuju kannab nime Cassie Howard.

Sydney Sweeney
Sydney Sweeney Foto: AP/ Scanpix

HBO hittsari «Euphoria» võitis esimese hooaja eest kolm Emmy auhinda, parima meigi, muusika ja peaosatäitja kategoorias (viimase pälvis Zendaya). Sarja teine hooaeg algas koroonaviiruse pandeemia tõttu alles 2022. aasta jaanuaris.

Eesti esireket Anett Kontaveit teatas mõne päeva eest Instagrami tehtud postituses, et talle öeldakse pidevalt, et näeb välja täpselt nagu Cassie sarjast «Euphoria». Naine lisas, et ta ise küll sarnasusi ei näe.

Tennisist Anett Kontaveit.
Tennisist Anett Kontaveit. Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles