«Sõprade» staar Courtney Cox ekraanipartnerist: ta survestas iseennast palju

Elu24
Copy
«Sõbrade» staarid (vasakult paremale) David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette, Jennifer Aniston ja Matt LeBlanc.
«Sõbrade» staarid (vasakult paremale) David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette, Jennifer Aniston ja Matt LeBlanc. Foto: AFP/SCANPIX

Armastatud telesarja «Sõbrad» staar Courtney Cox andis hiljuti intervjuu, kus ta kommenteeris ekraanipartneri Matthew Perry raskemaid aegu.

Kümme hooaega eetris olnud «Sõprade» staarid on siiani üksteisega sõbrad. Hiljutises intervjuus kommenteeris Monicat kehastanud Courtney Cox (57) ekraanipartneri Matthew Perry raskemaid aegu, vahendab People.

Jutuks tuli ka möödunud aasta «Sõprade» erisaade, kus Perry sai kõvasti kriitikat oma kõne pärast. The Sun vahendas toona, et Perry oli vahetult enne filmimist käinud hambaravil, mis tema kõne mõjutas.

Perry on varem tunnistanud, et ta võitleb alkoholi- ja narkosõltuvusega. 2016. aastal avaldas näitleja, et ta ei mäleta mõne «Sõprade» hooaja filmimist. «Ma ei mäleta kolme hooaega. Olin toona veidi endast väljas, umbes kolmanda ja kuuenda hooaja vahel,» täpsustas Perry.

Erisaate ajal tõdes Perry, et Chandleri tegelaskuju ning publiku reaktsioon tema töösse mõjutas tugevalt tema vaimset tervist. «Mulle tundus see, et publik naeraks, elu ja surma küsimusena.»

Coxi sõnul läheb Perryl nüüd paremini. «Ta oli lihtsalt mõnda aega raskustes. Tal läheb nüüd paremini,» avaldas Cox. Erisaates öeldud kommenteeris Cox järgmiselt: «Ta survestas iseennast palju. Seda on palju, kui mõelda, et tema eneseväärtus sellest nii palju sõltus.»

Perry läbielamistest ilmub novembris autobiograafiline teos «Sõbrad, kallimad ja see suur kohutav asi». «Minust on nii palju minevikus kirjutatud. Arvasin, et on aeg, et inimesed kuuleks seda minult. Kõrghetked olid kõrged, madalhetked madalad. Aga olen loo jutustamiseks selle üle elanud, olgugi, et vahel tundus, et ma ei ela. Ja kõik see on siin,» kirjeldas Perry raamatut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles