RETROKLÕPS ⟩ Milline naine! Beatrice reisis võrgutava kaadriga ajas 14 aastat tagasi

Elu24
Copy

Seltskonnakaunitar, kunstnik ja müstik Beatrice Fenice jagas ühismeedias fotot, millest peegelduv sensuaalne elegants võib nii mõnegi inimese sõnatuks võtta.

Jaanuaris 52-aastaseks saanud Beatrice näeb endiselt välja imeline! «Mina ise näen küll, et välimuses on igasugused muudatused, mis mulle üldse ei meeldi. Kuni mingi momendini veel tundus, et välimus on kuidagi konserveeritud, aga praegu küll mitte. Kuid need pole niivõrd aastad kui dramaatilised elusündmused, mis on oma jälje jätnud. Kõike liiga palju korraga ühe lühikese perioodi jooksul,» kommenteeris naine teemat hiljuti Postimehele antud intervjuus.

Nüüd postitas naine Instagrami 14 aastat tagasi tehtud sensuaalse kaadri, mis  ssuisa pakatab elegantsist! 

Beatrice alustas fotomodellikarjääri 25-aastasena Milanos. Seal pidi ta alguses oma kulul elama, sest vanust oli liiga palju ja pikkust liiga vähe (173 cm), et välismaa agentuurid julgenuks temaga täit riski võtta.

Nüüd Beatrice joonistab ja maalib, on tegelenud moeloominguga, juhib modelliagentuuri ning šampanjatuba ja restorani, kus ta ise ka kokkab, on osalenud laulusaates ja kandideerinud riigikokku. Tal on lapsed Uma Sofia Grazia, Balthazar Serafim ja Simona ning lapselapsed Ramses ja Bibbi Zemfira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles