RETROVIDEO Just nende telereklaamidega sai Anu Saagim kuulsaks

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Anu Saagim 80ndatel, Harry Egipti telereklaamis.
Anu Saagim 80ndatel, Harry Egipti telereklaamis. Foto: Kuvatõmmis "Hommik Anuga" saatest / ETV

Kevadel oma 60. sünnipäeva tähistav Anu Saagim on tuntud telenägu ja seltskonnategelane, kes sai kuulsaks tänu aastakümneid tagasi filmitud telereklaamidele. Neid näidati «Hommik Anuga» saates, kust telereklaamiklipid jõudsid ka TikTokki.

Pühapäevase jutusaate «Hommik Anuga» külaline oli 20. veebruaril seltskonnategelane Anu Saagim. Aprillis oma 60. sünnipäeva tähistav Saagim eelseisvat tähtpäeva ei karda.

«Aga ma ei ole stressis, sest ma vaatan peeglisse, hommikul ja ma võin täiesti rahulikult paljalt ennast vaadata peeglist ning mul ei ole häbi. Nii kaua, kui mul ei ole häbi. oma välimuse, oma keha ja täna ka oma mõistuse pärast, siis on kõik suurepärases korras,» rõõmustas Saagim.

Telenäo, ajakirjaniku ja seltskonnategelasena tuntud Saagim soovis lapsena saada õpetajaks. «Praegu ise ka mõtlen, et vau, selline asi mulle õudselt meeldis,» meenutas Saagim seda, kuidas ta ise kooliõpilasena endast noorematele vahel tunde andis. Teismelisena, umbes 17-aastaselt, mõistis Saagim, et soovib hoopis välismaale minna.

Mõned aastad hiljem sai Saagim tuntuks aga hoopis näitlejana Harry Egipti telereklaamides. «Nii tore, kuidas ma muidu kuulsaks oleks saanud,» meenutas Saagim telereklaame. «Harry Egipt ütles kohe, pärast esimest reklaami: «Nii tüdruk, nüüd me tegime sust kuulsa!». Ja kuulsuseleib on väga magus.»

Telereklaamid filmiti Saagimi sõnul 1980. aastal, kui Moskvas toimusid suveolümpiamängud. «Siin oli palju välismaalasi ja mind pildistati ning võeti ka mingitesse välismaa klippidesse. Ilmselt taheti näidata Nõukogude Eestit, olümpiamänge, ja ma poseerisin siin ja seal,» meenutas seltskonnategelane. 

Pärast saadet jagati 80ndate telereklaamide klippe ka TikTokis. «Noorus on ilus aeg,» kirjutati jagatud postituse pealkirjas.

@naabrikass Noorus on ilus aeg #anusaagim ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles