ARMAS KLÕPS ⟩ «Värskelt armunud» Uno ja Linda tähistasid aastapäeva fotosessiooniga

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

«Olulise tähtpäeva puhul hüppasid Uno ja Linda mul stuudiost läbi,» kirjutab armunud vanapaari avastanud fotograaf Alina Birjuk oma Instagrami postituses.

«Nimelt täitus neil eile (s.o 17. veebruaril) kaheksas aastapäev hetkest, kui nad otsustasid üksteisega jagada oma elu. Uno ütleb, et oluline on, et teise inimesega oleks lihtsalt meeldiv koos olla,» kirjutab fotograaf oma postituses.

Elurõõmsad Uno ja Linda on mõlemad 95-aastased pealinlased ning neid ühendab üks erakordne lugu – nad armusid 2014. aastal, kui nad kohvi juues üksteist lähemalt tundma õppisid.

Ühel 2020. aasta sügispäeval kõndis Birjuk Tallinna tänaval ja tegi möödaminnes pilti vanemast paarist. Endale teadmata jäädvustas ta fotole Uno ja Linda, kellest veidi enam kui aasta hiljem said tema fotodokumentaalprojekti «Värskelt armunud» peategelased.

Kuigi tegelikult olid nad kohtunud juba koolieas, said nad uuesti kokku pikki aastaid hiljem, kui mõlemad juba lesed olid. Ühise kursusekaaslase ärasaatmisel pakkus Linda Unole, et võiks koos kalli sõbranna mälestamiseks kohvi juua. Kuna kohapeal kohvikut ei leidunud, kutsus Linda Uno enda juurde külla. Koos joodi kohvi ja konjakit ning maiustati šokolaadikompvekkidega. Peale kallistust läksid nende teed taas lahku.

Kolm nädalat hiljem mõtles Uno, et võiks vastutasuks Linda enda juurde kutsuda ning kattis kenasti ka laua. Koos aega veetes said mõlemad aru, et nii tore on ju koos olla, miks mitte veelgi rohkem koos aega veeta! Sellest õhtust peale ongi Uno ja Linda lahutamatud.

Pikema kirjelduse Uno ja Linda loost ning nende kohtumisest fotograafiga, lisaks õrnusest pakatavad pildid leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles