Tamsalu-Neeruti suusamaraton avab pühapäeval Estoloppeti hooaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu-Neeruti maraton 2007. aastal.
Tamsalu-Neeruti maraton 2007. aastal. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tamsalu-Neeruti maratoni korraldajate teatel lubavad lisandunud lumi ja soodne ilmaprognoos täie kindlusega väita, et EMT Estoloppeti pikamaasuusatajate sarja tänavuse hooaja saab pühapäeval, 1. veebruaril Tamsalu-Neeruti suusamaratoniga avada.


"Rajaolud ei ole küll ideaalsed, aga lund on vabatehnika raja ettevalmistamiseks piisavalt," kinnitas maratoni üks korraldajaist Vahur Leemets.

Maratoni võistluskeskus asub Tamsalu suusastaadionil. Põhisõit kulgeb 42 km pikkusel ringil, start sellele antakse kell 11. Matkasõidu distants on 22 km ja starditakse kell 11.15. Rajal on neli toitlustuspunkti, kus pakutakse Maximi spordijooki, teed, leiba, soola ja rosinaid.

Et stardipaik asub võistluskeskusest 600 m kaugusel, tuleb osalejatel varuda aega starti jõudmiseks. Stardis on pakibuss, mis viib soojendusriided finišisse.

Suusamaratonil toimub väike varustuselaat, kus soodsate hindadega on esindatud suusamaailmas tuntud kaubamärgid Rex, Toko, Craft, Leki ja teised. Suuskade määrimise eest hoolitseb Rex. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles