KUULA ⟩ Andreas Poom andis Soome artistiga välja liigutava loo

Elu24
Copy
Foto: Kaisa Nele Hendla

18-aastane Andreas Poom andis koos Soome artistiga ILON välja uue singli. 

Warner Music artistid Andreas ja ILON andsid 18. veebruaril välja ühise popballaadi «Pardon Me». Loole on valminud ka video, mille tegi Viljandist pärit filmimees Ako Lehemets.

Andreas on 18-aastane laulukirjutaja, kes alustas muusika kirjutamisega juba 12-aastaselt. Noormees on kuulajatele tuttav nii enda lugude kui koostööde poolest, millest tuntuimaks on lugu elektroonilise ansambliga Púr Múdd. 

«Minu jaoks räägib see lugu minu esimest armumisest ja sellest, kuidas mul on kellegi vastu tunded, aga ma ei leia endas julgust neid jagada, saamata iial seeläbi vastust,» räägib loo autor Andreas.

Andreas Poom ja ILON
Andreas Poom ja ILON Foto: Kaisa Nele Hendla

«Mulle väga meeldis töötada Andreasega, ta on suurepärane laulukirjutaja ning ma väga hindan tema ausust ja haavatavust lugude kirjutamises. «Pardon Me» on väga eriline lugu,» räägib ILON.

Andreas Poom ja ILON
Andreas Poom ja ILON Foto: Kaisa Nele Hendla

ILONi näol on tegu noore tõusva Soome artisti ja laulukirjutajaga. Tema eelmine singel «dream» oli esimene lugu, millega jõuti kodumaise tabeli Top 50e hulka ning loost sai põhjamaade Elisa reklaamlugu. Eelmine aasta sai ILON Soome rahvusringhäälingu poolt teise koha YleX’s «väljamurde artistide» nimistus. Ta on teinud koostööd mitmete maailma tuntud muusikutega nagu mitmekordne Grammy võitja produtsent FINNEAS (Billie Eilish, Halsey).

Kuula uut lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles