TREILER ⟩ Elvis Presley on tagasi, aga legendaarse laulja eluloofilmi staar lööb fännid kahte leeri

Elu24
Copy
USA näitleja Austin Butler Elvis Presley rollis.
USA näitleja Austin Butler Elvis Presley rollis. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Filmimehe Baz Luhrmanni tehtud eluloofilm põhineb legendaarsel lauljal Elvis Presleyl ning jõuab kinodesse saabuval suvel. Sel nädalal avaldati filmi esimene täispikk treiler, mis lõi fännid juba kahte leeri ja seda just peaosatäitja valiku tõttu.

Juunis esilinastuva eluloofilmi «Elvis» nimitegelast mängib 30-aastane USA näitleja Austin Butler. Esimene täispikk treiler tõi aga sotsiaalmeedias kaasa kahetisi mõtteid, osa inimesi polnud Butleriga üldse rahul. Nii mõnigi ei mõistnud, miks Butler Elvis Presley rolli valiti, ja teiste sõnul ei tundu ta lauljat piisavalt hästi esindavat, vahendab New York Post.

«Ma ei tea, ma ei näe Elvist. Austini nägu on selleks liiga ilus. Ma ei taju bluusi,» kurtis üks Twitteris ja teine lisas, et Butler näeb rohkem John Travolta moodi välja.

«See näeb jube välja,» kommenteeris keegi «Elvise» treilerit ja ütles, et Butler ei meenuta üldse legendaarset lauljat. 

Samas oli ka neid, kellele treiler meeldis. «Ma olen elevil, ta on andekas näitleja ja ta sobib rolli.» Ka Youtube'i postitatud treileri alla on jäetud positiivseid kommentaare.

«Elvis» leiab aset 50ndatel ja peegeldab laulja vastuolulist karjääri ajal, kui tema tantsuliigutusi ning laulusõnu kritiseeriti. Filmis astuvad lisaks Austin Butlerile üles ka Tom Hanks, Olivia DeJonge, Kodi Smit-McPhee jt. Film esilinastub 24. juunil, Eesti kinodesse jõuab «Elvis» 1. juulil.

Vaata filmi täispikka treilerit SIIN:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles